رسانه اینترنتی فانیلی

هویج را خام بخوریم یا پخته؟

جوشاندن سبزی‌های نارنجی‌رنگ مانند هویج یا کدو حلوایی، این شرایط را برای بدن فراهم می‌کند که بخش بیشتری از بتاکاروتن نهفته در آنها را دریافت کند.

بتاکاروتن پیش‌ساز ویتامین A در بدن است، درحالی که دریافت مقادیر کافی از بتاکاروتن و بالا رفتن سطح ویتامین A در بدن به تقویت سیستم ایمنی بدن، افزایش سلامت بینایی و افزایش سلامت پوست کمک می‌کند.

از این‌رو، بهتر است که به‌جای مصرف هویج خام، این ماده غذایی را به‌صورت آب‌پزشده به انواع سالادها، سوپ‌ها، خوراک‌ها یا خورش‌ها اضافه کنید.

با دوستان خود به اشتراک بگذارید

تازه ترین مطالب
فرهنگی هنری,ورزشی,گردشگری,آموزشی

تازه ها

رویدادهای ویژه

به زودی رویدادهای ویژه در این مکان برای شما قابل نمایش خواهد بود.