رسانه اینترنتی فانیلی

طرز تهیه ادویه کاری

این درست است که ادویه کاری از کشور دوست، هندوستان آمده است ولی دیگر ادویه ما و آنها ندارد! ادویه‌ای جذاب است که باعث خوش طعم شدن اکثر غذاها می‌شود.

ادویه کاری طبعی گرم دارد و با ذائقه‌ی بیشتر افراد جور درمی‌آید. البته که آشپز حرفه‌ای کسی است که بتواند از ادویه‌ها در جای مناسب خودشان استفاده کند. اما این چیزی از ارزش‌های «کاری» کم نمی‌کند!

ادویه کاری از ترکیب چندین و چند چاشنی و ماده غذایی تهیه می‌شود. معمولا در تمام فروشگاه‌ها و سوپرمارکت‌ها موجود است اما واقعیت این است که اگر بتوانید هر نوع ادویه ترکیبی را خودتان در منزل آماده کنید خیلی بهتر است چون دقیقا همان چیزی که باید به دست می‌آورید و تازه‌تر و طبیعی‌تر هم خواهد بود.

برای درست کردن ادویه کاری چندان به سختی نخواهید افتاد! مواد لازم را یادداشت کنید که همه با هم باید یک گردش علمی بروند!

مواد لازم:

زردچوبه 100 گرم

لیموترش خشک برش خورده 20 گرم

دارچین 50 گرم

فلفل دلمه‌ای خشک 20 گرم

رازیانه 20 گرم

زیره سبز 20 گرم

گل محمدی 20 گرم

پودر سیر 30 گرم

پودر پیاز 50 گرم

جوز هندی یک عدد

فلفل سیاه 30 گرم

زنجبیل 20 گرم

زعفران یک قاشق چایخوری

دانه خردل 30 گرم

گل‌پر سبز 50 گرم

طرز تهیه:

مهم‌ترین کـار شما تنظیم وزن این ادویه‌هاست! همه را با هم داخل آسیاب یا خردکن بریزید و یک چرخ و فلک سواری نصیبشان بکنید! پودری که از ترکیب این میزان مواد به دست می‌آید ادویه کاری فوق‌العاده خوش عطر شما خواهد بود که برای مزه‌دار کردن غذاهایتان آماده به کار است!

خواص ادویه کاری:

  • آنتی اکسیدان دارد و با سلول‌های سرطانی مقابله می‌کند.
  • باعث بالا رفتن متابولیسم بدن می‌شود و در نتیجه کاهش وزن و لاغری را در پی دارد.
  • تنظیم هورمون‌های زنانه را برعهده می‌گیرد.
  • قدرت ضدعفونی‌کنندگی بالایی دارد.
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

تازه ترین مطالب
فرهنگی هنری,ورزشی,گردشگری,آموزشی

تازه ها

بیشتر بخوانید

رویدادهای ویژه

به زودی رویدادهای ویژه در این مکان برای شما قابل نمایش خواهد بود.