رسانه اینترنتی فانیلی

سیب را خشک بخورید

سیب یک میوه مغذی است که در مورد خواص ان مطالب زیادی تاکنون نوشته شده است در این مطلب به خواص سیب خشک اشاره می شود.

سیب خشک شبیه سیب تازه با رنگ قهوه ای کم‌رنگ اما با برش‌های نازک می‌باشد. سیب‌های خشک را بیشتر در مغازه‌ها میبینید اما تهیه آن در منزل نیز امکان پذیر است.

سیب‌ خشک به خاطر طعم شیرینی که دارد جایگزین خوبی به جای سیـب تازه در میان وعده شما می‌باشد.از آنها به عنوان چیپس میوه در میان وعده‌های خود استفاده کنید.

خشک کردن میوه یک روش ساده و قدیمی برای نگهداری میوه‌ها می‌باشد.در واقع خشک کردن میوه آبی را که آنزیم‌ها و میکروارگانیسم‌ها برای فاسد شدن میوه استفاده می‌کنند از بین می‌برد.

چند روش برای خشک کردن سـیب:

  1. خشک کردن به کمک نور آفتاب
  2. قرار دادن سیـب در خشک کن‌های تونل‌ باد برای تهیه حجم زیادی از سیـب خشک
  3. قرار دادن سیـب در دستگاه آبگیری
  4. خشک کردن از طریق کوره
  5. با توجه به اینکه یافتن میوه تازه در فصل زمستان کار دشواری است،خشک کردن سیب روشی مناسب برای استفاده از این میوه در فصل زمستان می‌باشد.

خواص سیب خشک شده برای سلامتی چیست؟

باور غلظی میان برخی از افراد وجود دارد که می‌گویند میوه‌های خشک به اندازه میوه‌های تازه سالم نیستند. این باور باید از بین برود چون واقعا سیـب خشک مانند سیب تازه فواید زیادی برای سلامتی به همراه دارد. سیب‌های خشک،ترد و خوشمزه دارای انبوهی از خواص هستند که می‌توانند به بدن شما بدهند.

با دوستان خود به اشتراک بگذارید

تازه ترین مطالب
فرهنگی هنری,ورزشی,گردشگری,آموزشی

تازه ها

رویدادهای ویژه

به زودی رویدادهای ویژه در این مکان برای شما قابل نمایش خواهد بود.