فالوده با رشته آماده یکی از روشهای سه سوته تهیه فالوده برای کسانی است که دوست دارند با چند قلم و به سرعت فالـوده شیرازی خوشمزه تهیه کنند. این نوع فالـوده در کمتر از ۱ ساعت تهیه میشود و شما میتوانید به دلخواه از سس آلبالو و کمی لیموترش برای سرو آن استفاده کنید. فالـوده را میتوان یکی از سنتیترین دسرهای ایرانی دانست. معروفترین فالـوده مربوط به شهر شیراز است که یکی از محبوبترین دسرهای ایرانی را به اسم فالـوده شیرازی درست میکنند. با رسانه اینترنتی فانیلی همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه فالوده شیرازی
- شکر ۳۵۰ گرم
- آب نیم لیتر
- گلاب ۱/۲ پیمانه
- رشته فالـوده ۱/۲ بسته
- شربت آلبالو و لیموترش به دلخواه
طرز تهیه فالوده شیرازی
مرحله اول
اول باید شربت را تهیه کنید. برای این کار داخل یک کاسه آب ولرم بریزید و بعد شکر و گلاب را اضافه کنید و با یک قاشق خوب هم بزنید تا شکر کاملا داخل آب حل شود. در ادامه شربت را داخل یک ظرف دردار بریزید و در فریزر قرار دهید تا کاملا شربت یخ بزند.
مرحله دوم
در ادامه داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید تا به جوش بیاید، سپس رشته نیمهآماده فالـوده را داخل قابلمه بریزید و صبر کنید تا ۱۵ دقیقه نرم شوند. سپس آبکش کنید و ظرف آبکش را مستقیم روی یک ظرف یخ که از قبل درست کردهاید بگذارید و خوب هم بزنید تا رشتههای فالـوده سفید و سفت شوند. ۱۰ دقیقه بگذارید تا بماند و رشتهها خنک شوند.
مرحله سوم
بعد از خنک شدن رشتههای فالـوده یک لایه فالـوده داخل کاسه بریزید و کمی از مخلوط شربت یخزده را با قاشق کنده و روی فالودهها بریزید و همین طور لایهها را تکرار کنید. خوب هم بزنید تا رشتهها سفت شوند. فالـوده شیرازی آماده شده است. داخل کاسه بریزید و با شربت آلبالو یا کمی لیموترش سرو کنید.
نکات کلیدی در تهیه فالوده شیرازی
- به دلخواه میتوانید از عرق نعنا نیز استفاده کنید.
- حتما باید شهد یخ بزند وگرنه رشته فالـوده خشک نمیشود و بیرنگ میماند.
- میتوانید از بستنی سنتی یا وانیلی نیز در کنار این فالـوده استفاده کنید.