ادویه کاری طبعی گرم دارد و با ذائقهی بیشتر افراد جور درمیآید. البته که آشپز حرفهای کسی است که بتواند از ادویهها در جای مناسب خودشان استفاده کند. اما این چیزی از ارزشهای «کاری» کم نمیکند!
ادویه کاری از ترکیب چندین و چند چاشنی و ماده غذایی تهیه میشود. معمولا در تمام فروشگاهها و سوپرمارکتها موجود است اما واقعیت این است که اگر بتوانید هر نوع ادویه ترکیبی را خودتان در منزل آماده کنید خیلی بهتر است چون دقیقا همان چیزی که باید به دست میآورید و تازهتر و طبیعیتر هم خواهد بود.
برای درست کردن ادویه کاری چندان به سختی نخواهید افتاد! مواد لازم را یادداشت کنید که همه با هم باید یک گردش علمی بروند!
مواد لازم:
زردچوبه 100 گرم
لیموترش خشک برش خورده 20 گرم
دارچین 50 گرم
فلفل دلمهای خشک 20 گرم
رازیانه 20 گرم
زیره سبز 20 گرم
گل محمدی 20 گرم
پودر سیر 30 گرم
پودر پیاز 50 گرم
جوز هندی یک عدد
فلفل سیاه 30 گرم
زنجبیل 20 گرم
زعفران یک قاشق چایخوری
دانه خردل 30 گرم
گلپر سبز 50 گرم
طرز تهیه:
مهمترین کـار شما تنظیم وزن این ادویههاست! همه را با هم داخل آسیاب یا خردکن بریزید و یک چرخ و فلک سواری نصیبشان بکنید! پودری که از ترکیب این میزان مواد به دست میآید ادویه کاری فوقالعاده خوش عطر شما خواهد بود که برای مزهدار کردن غذاهایتان آماده به کار است!
خواص ادویه کاری:
- آنتی اکسیدان دارد و با سلولهای سرطانی مقابله میکند.
- باعث بالا رفتن متابولیسم بدن میشود و در نتیجه کاهش وزن و لاغری را در پی دارد.
- تنظیم هورمونهای زنانه را برعهده میگیرد.
- قدرت ضدعفونیکنندگی بالایی دارد.