رسانه اینترنتی فانیلی

بهترین شارژر های فندکی بازار [آبان ۱۴۰۳]

در دنیای امروز که وابستگی به دستگاه‌های الکترونیکی مانند گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها روز به روز بیشتر می‌شود، داشتن شارژر فندکی کارآمد برای خودرو به یکی از نیازهای اساسی تبدیل شده است. به‌ویژه برای افرادی که زمان زیادی را در سفر یا در ترافیک می‌گذرانند، شارژر فندکی مناسب می‌تواند با شارژ سریع و مطمئن، دستگاه‌های نیازمند به شارژ را همیشه روشن نگه دارد. با توجه به تنوع زیاد این محصولات در بازار کشور، انتخاب بهترین شارژر فندکی ماشین که هم سریع و هم ایمن باشد، تا حدی چالش‌برانگیز خواهد بود.

فهرست مطالب
  • نکاتی که قبل از خرید شارژر فندکی باید بدانیم
  • توان خروجی و سرعت شارژ
  • تعداد و نوع پورت‌ها
  • ایمنی و محافظت در برابر نوسانات ولتاژ
  • اندازه و طراحی
  • قیمت و برند
  • بهترین شارژر های فندکی

در ادامه بعد از بررسی برخی نکات مهمی که قبل از خرید شارژرهای فندکی باید از آن‌ها اطلاع داشته باشیم، سراغ بهترین برند‌ها و مدل‌های موجود در بازار می‌رویم و ویژگی‌های کلیدی آن‌ها را بیان می‌کنیم. همچنین اگر نیاز به شارژرهای خانگی دارید، می‌توانید به مقاله‌های بهترین شارژر گوشی و بهترین شارژرهای وایرلس مراجعه کنید.

کپی لینک

نکاتی که قبل از خرید شارژر فندکی باید بدانیم

دانستن نکات لازم قبل از خرید انواع شارژر و اطلاع از ویژگی‌های فنی گوشی، می‌تواند تا حد زیادی در عملکرد درست دستگاه و سلامت باتری تأثیرگذار باشد.

کپی لینک

توان خروجی و سرعت شارژ

در انتخاب بهترین شارژر فندکی، مهم‌ترین نکته‌ای که باید در نظر داشته باشید توان خروجی و سرعت شارژ دستگاه است. توان خروجی شارژرهای فندکی معمولاً برحسب وات یا آمپر بیان می‌شود و هر چه بالاتر باشد، دستگاه شما سریع‌تر شارژ خواهد شد. اگر گوشی یا تبلتتان از فناوری شارژ سریع (مانند Quick Charge یا Power Delivery) پشتیبانی می‌کند، توصیه می‌کنیم شارژری با توان بالا و قابلیت‌های شارژ سریع انتخاب کنید تا دستگاه شما در زمان کوتاه‌تری شارژ شود.

کپی لینک

تعداد و نوع پورت‌ها

نوع و تعداد پورت‌ها نقش مهمی در کارایی شارژر فندکی ایفا می‌کنند. برخی شارژرهای فندکی تنها یک پورت USB دارند، اما مدل‌های جدیدتر اغلب با دو یا چند پورت ارائه می‌شوند. اگر به‌طور همزمان نیاز به شارژ چندین دستگاه دارید، باید به‌دنبال مدلی با چندین پورت USB و حداقل یک پورت USB-C باشید، چرا که این پورت سرعت شارژ بیشتری دارد و با دستگاه‌های جدیدتر نیز سازگارتر است.

کپی لینک

ایمنی و محافظت در برابر نوسانات ولتاژ

برخی شارژرهای فندکی با سیستم‌های محافظت در برابر نوسانات ولتاژ و دما تجهیز شده‌اند تا از دستگاه‌های شما در برابر آسیب‌های احتمالی محافظت کنند. ویژگی‌های امنیتی‌ای مانند محافظت در برابر اضافه ولتاژ، جریان و حرارت می‌توانند از آسیب رسیدن به دستگاه‌ها هنگام شارژ جلوگیری کنند و باعث دوام بیشتر باتری نیز شوند.

کپی لینک

اندازه و طراحی

اندازه و طراحی شارژر فندکی ماشین نیز در انتخاب مدل‌ها تأثیرگذار است. برخی شارژرها بسیار کوچک و جمع‌وجور هستند و در عین حال قدرت کافی برای شارژ سریع ارائه می‌دهند. این نوع طراحی‌ها به‌ویژه برای افرادی که فضای کمی در خودرو دارند، مناسب‌اند. همچنین برخی مدل‌ها طراحی‌های جذابی با نور LED دارند که پیدا کردن پورت‌ها را در شب آسان‌تر می‌کنند.

کپی لینک

قیمت و برند

قیمت و برند از جمله عواملی هستند که باید در انتخاب شارژرهای فندکی مدنظر داشته باشید. برندهای معتبر به‌دلیل کیفیت ساخت بالا و ایمنی بیشتر، معمولاً گزینه‌های قابل اعتمادتری هستند. البته این نوع شارژرها ممکن است قیمت بالاتری داشته باشند، اما اغلب ارزش سرمایه‌گذاری را دارند؛ چرا که با دوام‌تر هستند و از دستگاه‌های شما بهتر محافظت می‌کنند.

کپی لینک

بهترین شارژر های فندکی

بعد از آشنایی با مهم‌ترین نکات پیش از خرید شارژر فندکی، وقت آن است که به‌سراغ معرفی بهترین مدل‌های بازار برویم. اگر حس می‌کنید به‌جای شارژرهای فندکی، پاوربانک‌ها گزینه‌های بهتری برای شارژ گوشی در سفر هستند، می‌توانید در مقاله‌ی دیگری از زومیت، با بهترین پاوربانک‌های بازار هم آشنا شوید.

شارژر فندکی انکر PowerDrive 2 Alloy A2727 با دو درگاه USB که هر کدام توانایی شارژ با سرعت ۱۲ وات را دارند، قادر است در مجموع با توان ۲۴ وات دستگاه‌های مختلف از جمله گوشی و تبلت‌ را شارژ کند.

شارژر انکر از فناوری‌های شارژ سریع مانند Quick Charge و Power Delivery بهره نمی‌برد اما از پروتکل شارژ سریع اختصاصی انکر موسوم به Anker PowerIQ 3.0 استفاده می‌کند. این شارژر نشانگر LED دارد تا پیدا کردن آن در شب آسان باشد و در برابر اتصال کوتاه و اضافه ولتاژ و جریان نیز مقاوم است.

شارژر فندکی انکر مدل PowerDrive III با دو خروجی USB Type-A قادر است گوشی‌ها و تبلت‌ها را با سرعت مناسبی شارژ کند. هر پورت شارژر انکر سرعتی معادل ۱۸ وات ارائه می‌کند که هنگام استفاده‌ی همزمان از دو پورت، حداکثر توان شارژر به ۳۶ وات می‌رسد.

شارژر انکر نشانگر LED دارد تا دسترسی به آن در محیط‌های کم‌نور آسان باشد. انکر از فناوری شارژ سریع خود به‌نام Anker PowerIQ 2.0 در PowerDrive III استفاده کرده است و خبری از فناوری‌های Quick Charge و Power Delivery نیست.

شارژر انکر مدل PowerDrive+ III Duo از مدل‌های پیشرفته‌ی انکر برای استفاده در خودروها است که با بهره‌گیری از فناوری شارژ سریع انکر به‌نام Anker PowerIQ 3.0 می‌تواند با استفاده‌ی همزمان از دو درگاه USB-C دستگاه‌ها را با حداکثر توان ۴۸ وات شارژ کند. یکی از پورت‌ها توان ۱۸ واتی و دیگری توان ۳۰ واتی دارد.

شارژر فندکی انکر از فناوری Power Delivery پشتیبانی می‌کند تا دستگاه‌های مختلف مانند گوشی‌های آیفون و سامسونگ با بیشترین سرعت پشتیبانی شده شارژ شوند. این شارژر نشانگر LED آبی رنگی دارد و از استانداردهای ایمنی مختلفی مانند محافظت در برابر اتصال کوتاه، شارژ و دشارژ بیش از حد، افزایش ولتاژ، جریان و دما نیز بهره می‌برد.

شارژر فندکی شیائومی مدل Mi 37W CC06ZM با دو درگاه USB Type-A می‌تواند در مجموع و هنگام استفاده‌ی همزمان از هر دو پورت، دستگاه‌های مختلف را با حداکثر توان ۳۷ وات شارژ کند. یکی از پورت‌ها توان ۲۷ وات و دیگری توان ۱۰ وات را ارائه می‌کند.

شارژر شیائومی نشانگر LED خاصی ندارد و ممکن است پیدا کردن آن در شب و محیط‌های تاریک، به‌خصوص در ماشین‌هایی که داشبورد بزرگی دارند کمی سخت باشد. همچنین از پاور دلیوری نیز پشتیبانی نمی‌کند اما از فناوری شارژ سریع Quick Charge بهره می‌برد.

شارژر شیائومی CC07ZM 1A1C یکی از پیشرفته‌ترین مدل‌های موجود در بازار است که سرعت شارژ فوق‌العاده‌ای دارد. پورت USB-C شارژر شیائومی قادر است گوشی‌ها و تبلت‌ها را با سرعت ۱۰۰ وات شارژ کند. البته چنین سرعت بالایی تنها در گوشی‌های شیائومی و سایر برندهای چینی پشتیبانی می‌شود و گوشی‌های سامسونگ و آیفون نیاز به چنین سرعت شارژی ندارند. برای سایر دستگاه‌ها می‌توانید از پورت USB-A استفاده کنید که توان خروجی ۱۸ واتی را ارائه می‌کند.

هنگام استفاده‌ی همزمان از هر دو پورت، مجموع توان خروجی شارژر به ۶۸ وات کاهش پیدا می‌کند. شارژر فندکی شیائومی نشانگر LED هوشمندی دارد که با توجه به سرعت شارژ تغییر می‌کند. هنگام استندبای رنگ شارژر سفید است و هنگام اتصال گوشی با سرعت شارژ پایین مثل گوشی‌های آيفون رنگ شارژر سبز می‌شود. با اتصال گوشی‌های با سرعت شارژ بیشتر، رنگ شارژر به ترتیب آبی و بعد از آن نارنجی می‌شود.

شارژر فندکی سامسونگ EP-L1100 بین مدل‌های موجود در بازار نسبت به امکاناتی که ارائه می‌دهد قیمت نسبتا بالایی دارد، اما همچنان برای گوشی‌های سامسونگ شارژر ایدئالی محسوب می‌شود. شارژر EP-L1100 به دو پورت USB Type-A مجهز است که هرکدام می‌توانند دستگاه متصل را با حداکثر توان ۱۵ وات شارژ کنند.

باتوجه به توان خروجی نسبتا پایین، شارژر فندکی سامسونگ به هیچ‌یک از فناوری‌های Quick Charge و Power Delivery مجهز نیست؛ از این رو توصیه می‌کنیم تنها اگر گوشی سامسونگ دارید سراغ این مدل بروید، در غیر این صورت سایر برندهای هم‌قیمت گزینه‌های مناسب‌تری به‌شمار می‌روند.

شارژر پیشرفته‌ی سامسونگ EP-L5300 یکی از مدل‌های گران‌قیمت میان شارژرهای فندکی به‌حساب می‌آید که به‌نظر می‌رسد مناسب‌ترین گزینه برای پرچمداران سامسونگ باشد. این شارژر از یک پورت USB Type-A با حداکثر توان خروجی ۱۵ وات و یک پورت USB Type-C با توان خروجی ۴۵ وات بهره می‌برد که بالاترین سرعت شارژی است که گوشی‌های بالارده‌ی سامسونگ از آن استفاده می‌کنند.

شارژر فندکی سامسونگ به فناوری‌های Quick Charge و Power Delivery نیز مجهز است اما چون قیمت بالایی دارد شاید مناسب تمام گوشی‌ها نباشد. مانند مدل‌های قبلی، سامسونگ باز هم اعتقادی به استفاده از چراغ‌های LED در شارژر‌های فندکی خود ندارد.

شارژر فندکی باسئوس Grain Pro با قیمت معقولانه‌ای که دارد، امکانات مناسبی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. شارژر باسئوس از دو پورت USB Type-A استفاده می‌کند که هر کدام حداکثر ۱۲ وات توان دارند. این پورت‌ها در مجموع قادرند دو گوشی را با حداکثر توان خروجی ۲۴ وات شارژ کنند.

باتوجه به قیمت و توان خروجی پایین شارژر Grain Pro، نمی‌توان انتظار پشتیبانی از فناوری‌های پیشرفته‌ای مانند Quick Charge و Power Delivery را از آن داشت.

شارژر فندکی خوش‌ساخت باسئوس مدل Golden Contactor Pro با یک درگاه USB Type-A و یک درگاه USB Type-C، حداکثر توان ۴۰ وات را هنگام استفاده‌ی همزمان از هر دو درگاه در اختیار کاربر قرار می‌دهد. سهم هر درگاه ۲۰ وات عنوان شده است.

باوجود توان خروجی ۲۰ واتی برای هر پورت شارژر باسئوس، می‌توان آن را گزینه‌ی مناسبی برای کاربران گوشی‌های اپل درنظر گرفت؛ از این رو یک کابل USB-C به Lightning نیز درون جعبه‌ی محصول وجود دارد. شارژر Golden Contactor Pro از فناوری‌هایی مانند Quick Charge و Power Delivery پشتیبانی نمی‌کند و هنگام اتصال گوشی‌هایی غیر از مدل‌های اپل، ممکن است آن‌ها را با سرعت کمتری شارژ کند.

شارژر فندکی تسکو مدل TCG 36 یکی از مدل‌های اقتصادی و البته بسیار کاربردی بازار ایران محسوب می‌شود که با سه پورت خروجی (دو پورت USB Type-A و یک پورت USB Type-C) می‌تواند طیف وسیعی از دستگاه‌ها از جمله گوشی، تبلت و پاوربانک را شارژ کند.

دو پورت USB Type-A از حداکثر توان خروجی ۱۵ وات و پورت USB Type-C از حداکثر توان ۱۸ وات بهره می‌برد. از دیگر ویژگی‌های کاربردی شارژر فندکی تسکو می‌توان به استفاده از فناوری Quick Charge 3.0 اشاره کرد که وجود آن در چنین شارژر خوش‌قیمتی عالی به‌نظر می‌رسد.

شارژر مک دودو CC-2680 یکی از گزینه‌های مقرون‌به‌صرفه‌ی بازار به‌شمار می‌رود که در عین قیمت مناسب، سرعت شارژ بسیار بالایی را در اختیارتان قرار می‌دهد. این شارژر از دو پورت، یکی USB Type-A و دیگری USB Type-C استفاده می‌کند که هرکدام از حداکثر توان خروجی ۴۵ وات پشتیبانی می‌کنند.

علاوه‌بر سرعت شارژ مناسب، شارژر فندکی مک دودو از نسخه‌های ۳ و ۴ تکنولوژی Quick Charge و نسخه‌ی ۳ تکنولوژی Power Delivery بهره می‌برد و به‌طور اختصاصی با تکنولوژی‌های سوپر فست شارژ ۲ سامسونگ و سوپر شارژ هوآوی سازگار است.

شارژر فندکی نسبتا ارزان قیمت پرو وان PCG11 با امکاناتی که دارد، بیشتر مناسب گوشی‌های قدیمی با سرعت شارژ پایین است. این شارژر به دو پورت USB Type-A مجهز شده که هر کدام توانایی شارژ دستگاه‌ها با توان ۱۲ وات (در مجموع ۲۴ وات) را دارند.

در عین قیمت مناسب، شارژر پرو وان برخلاف مدل‌های هم‌قیمت در بازار از فناوری Quick Charge 3.0 بهره می‌برد اما Power Delivery ندارد که در این بازه‌ی قیمتی طبیعی است.

با دوستان خود به اشتراک بگذارید

تازه ترین مطالب
فرهنگی هنری,ورزشی,گردشگری,آموزشی

تازه ها

رویدادهای ویژه

به زودی رویدادهای ویژه در این مکان برای شما قابل نمایش خواهد بود.