رسانه اینترنتی فانیلی

مزایا و معایب فر تو کار برقی گازی

امروزه بیشتر افراد برای سکونت، آپارتمان‌ها و خانه‌های کوچک را انتخاب می‌کنند که با مشکل کمبود فضا برای برخی از کالا‌ها مواجه خواهند شد و این مورد در خصوص لوازم آشپزخانه نیز صدق‌ می‌کند. بسیاری از آشپزخانه‌ها از آنجایی که فضای کافی برای گاز‌های مبله ندارند، از گاز‌های رو میزی کمک‌ می‌گیرند که مزیت استفاده از فر در این گاز‌ها را نیز از دست‌ می‌دهند.

به همین سبب ایده نصب فر توکار طرفداران بسیاری پیدا کرد. این فرها ویژگی‌ها، مزایا و معایبی داشته و در انواع بسیاری برای نیاز‌های متفاوت ارائه‌ می‌شوند که یکی از آن‌ها فر توکار برقی گازی است. در این مطلب از رسانه اینترنتی فانیلی قصد داریم به بررسی آن‌ها و نکات مرتبط با فر توکار برقی گازی بپردازیم.

بررسی انواع فرها:

فرهای توکار:

به صورت کلی انواع فر توکار موجود در بازار را طی سه دسته‎‎بندی زیر‌ می‌توان تقسیم کرد:

فر توکار برقی: همان‌طور که مشخص است تمامی انرژی این نوع از فرهای برای پخت و پز از طریق انرژی برق تأمین خواهد شد که برای ایجاد حرارت از المنت‌ها کمک‌ می‌گیرند اما به دلیل حرارت بالا، توجه کنید که به صورت دوره‌ای باید المنت‌ها تعویض شوند. محل قرارگیری المنت‌ها برای ایجاد حرارت لازم، ممکن است تنها در پایین یا بالا و پایین فر برای گرما از دو طرف باشد. ترموستات در فرها میزان حرارت را تا حد تنظیم شده ثابت نگه داشته و دما در تمام نقاط فر یکسان است.

فر توکار گازی:

روش تأمین انرژی در این فرها از طریق گاز بوده و فقط در زمان روشن شدن فر از برق استفاده‌ می‌کنند. از نظر هزینه، فرهای گازی ارزان‌‌‌تر و دارای دوام بیشتری نسبت به مدل برقی هستند. حرارت دهی در این مدل از فرها معمولاً از زیر بوده که باعث پخت سریع‌‌‌تر بخش زیرین غذا نسبت به سایر بخش‌ها‌ می‌شود. از آنجایی که این فرها برای ایجاد حرارت از شعله کمک‌ می‌گیرند، کنترل و ثابت نگه داشتن دمای مورد نظر در آن‌ها سخت‌‌‌تر خواهد بود.

فر توکار برقی گازی:

به عنوان مدل دیگر، برخی از فرها برای کار کردن از انرژی برق و گاز با هم بهره‌ می‌برند. این مدل‌ها از سایرین، پیشرفته‌‌‌تر و بهتر عمل‌ می‌کنند و به این صورت است که انرژی تأمینی گرما در قسمت بالا از طریق نیروی برق و بخش زیرین با انرژی گاز فراهم‌ می‌شود. با پیشرفت و توسعه در تکنولوژی فر توکار برقی گازی و با استفاده از فن خنک کننده و کانوکشن در ساخت، آن‌ها را به فرهایی کارآمد با عملکردی مفید تبدیل کرده است. فر برقی گازی برای پخت از گاز استفاده کرده و عملکرد گریل آن برای برشته کردن مواد غذایی وابسته به انرژی برق خواهد بود.

چه نکاتی را در زمان خرید فر توکار باید در نظر بگیریم؟

  • نسبت به گارانتی فر و خدمات ارائه شده توسط شرکت مورد نظر آن اطلاعات کافی کسب کنید.
  • به جنس شیشه به کار رفته در فر توکار توجه داشته باشید چرا که در صورت هر آسیبی، قیمت این شیشه‌ها بسیار گران بوده و به طور معمول شامل گارانتی‌ نمی‌شود.
  • شیوه انجام تمیزکاری فر از لحاظ سخت یا آسان بودن بسیار مهم است.
  • محیط مورد نظر برای نصب فر توکار را بررسی کرده تا با توجه به آن، ابعاد متناسب برای فر را انتخاب کنید.
  • جنس و نوع بدنه داخلی به کار رفته شده در فر، در عملکرد و کارایی و حتی شرایط پخت و پز غذاها موثر است.
  • در هنگام خرید به میزان مصرف برق و انرژی توجه کنید تا در هزینه‌ها صرفه‌جویی شود.
  • به دلیل باز و بسته شدن زیاد درب فرهای توکار، کیفیت جنس این درها بسیار مهم است.
  • برای کاهش تلف شدن انرژی باید بدنه فر توکار به صورت درست عایق‌بندی شده باشد.
  • جداسازی و بیرون آوردن قسمت‌های مختلف فر بررسی شود.

فرهای توکار برقی گازی از چه ویژگی‌هایی برخوردارند؟

  • دما را در این نوع از فر؛ به دلیل وجود شعله،‌ نمی‌توان به صورت دقیق تنظیم کرد.
  • به دلیل استفاده از دو انرژی برق و گاز، گرم شدن فر در بازه کوتاه‌‌‌تری اتفاق‌ می‌افتد.
  • پخت در فـر توکار برقی گازی از دو جهت است که به راحتی غذا را مغز پخت‌ می‌کند، اما باید میزان رطوبت برای جلوگیری از خمیر شدن مرتباً چک شود.
  • نصب این فرها باید در مکانی انجام گیرد که هم شیر گاز مجزا و هم برق موجود است.
  • به طور معمول فـر برقی و گازی قفل کودک دارند که امنیت را فراهم‌ می‌کند.

فر توکار برقی گازی چه مزایا و معایبی دارد؟

مزایا:

  • مزیت استفاده از این فرها به این صورت است که المنت بالایی با برق و شعله در زیر فـر با گاز کار کرده و حرارت مورد نیاز را فراهم‌ می‌کند.
  • طول عمر این فرها نسبت به مدل‌های دیگر بیشتر است.
  • از فرهای برقی مصرف انرژی کمتری دارد.
  • به دلیل وجود رطوبت غذا به صورت کامل خشک نشده و لطیف‌ می‌ماند.
  • هزینه خرید آن نسبت به فرهای برقی کمتر است.
  • در ساخت آن‌ها از ترموکوپل دو زمانه استفاده‌ می‌شود.

معایب:

  • شیر گازی جدا برای کار با این فرها لازم است تا از مشکل و آسیب به فـر جلوگیری کرده و در استفاده از گارانتی به مشکل بر نخورید.
  • در فـر توکار برقی گازی رطوبت غذا تا حدی حفظ شده که در مواردی سبب خمیر شدن و ترد نشدن غذا‌ می‌شود.
  • در این فرها به دلیل فن داکتی مورد نیاز در قسمت برقی، سبب پخش شدن شعله‌ها در قسمت گازی شده و غذا به صورت یکنواخت پخته‌ نمی‌شود.
  • پیش از شروع کار با این فرها لازم است تا برای بازه‌ای فـر را گرم کنید که فرآیند کار با فـر را طولانی‌ می‌کند.
  • استفاده از گرما در دو جهت بالا و پایین امکان‌پذیر نیست.
  • در صورتی که هر یک از اتصالات گاز یا برق با مشکلی مواجه شود‌، نمی‌توان از فـر استفاده کرد.
  • تنوع کمتری به نسبت مدل فـر برقی دارد.
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

تازه ترین مطالب
فرهنگی هنری,ورزشی,گردشگری,آموزشی

تازه ها

رویدادهای ویژه

به زودی رویدادهای ویژه در این مکان برای شما قابل نمایش خواهد بود.