رسانه اینترنتی فانیلی

شیائومی ۱۵ اولترا ویدیوی رکوردشکنی خودرو برقی SU7 Ultra در پیست شانگهای را ضبط کرده است [تماشا کنید]

شیائومی احتمالاً گوشی شیائومی ۱۵ اولترا را در تاریخ ۲۶ فوریه (۸ اسفند)، در کنار سدان پرقدرت SU7 Ultra در چین رونمایی می‌کند. امروز شیائومی ویدیویی منتشر کرد که در آن، SU7 اولترا رکورد جدیدی را در پیست بین‌المللی شانگهای به ثبت می‌رساند؛ ویدیویی که کاملاً با دوربین شیائومی ۱۵ اولترا ضبط شده است.

خودرو اسپرت جدید شیائومی تاکنون در چندین پیست مختلف آزمایش شده است؛ اما مهم‌ترین دستاوردش در نوربرگ‌رینگ رقم خورد؛ جایی که موفق شد رکورد سریع‌ترین خودرو برقی چهاردر را به نام خود ثبت کند.

پخش از رسانه

پیش‌فروش SU7 اولترا از اکتبر ۲۰۲۴ (مهر و آبان) آغاز شده بود و قیمت پایه‌ی آن ۸۱۴٬۹۰۰ یوان (تقریباً ۱۱۱٬۰۰۰ دلار) تعیین شده است. با رونمایی رسمی خودرو در کنار شیائومی ۱۵ اولترا، روند تحویل به مشتریان آغاز خواهد شد.

شیائومی برنامه‌ای جاه‌طلبانه برای فروش ۳۰۰٬۰۰۰ خودرو در سال جاری میلادی دارد که ۱۰٬۰۰۰ دستگاه مربوط به مدل SU7 اولترا خواهد بود؛ عددی که تقریباً دو برابر تعداد خودروهای فروخته‌شده در ۲۰۲۴، یعنی اولین سال ورود شیائومی به صنعت خودروسازی، خواهد بود.

مقاله‌های مرتبط
  • شیائومی هدف‌های بزرگی برای خودرو رده‌بالای SU7 Ultra دارد
  • تصاویر واقعی شیائومی ۱۵ اولترا لو رفت؛ رقیب گلکسی S25 اولترا

شیائومی ۱۵ اولترا احتمالاً به تراشه‌ی اسنپدراگون ۸ الیت مجهز خواهد بود و از ماژول دوربین دایره‌شکل با چهار دوربین در پشت بهره می‌برد. دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی با حسگر یک اینچی، دوربین ۵۰ مگاپیکسلی فوق عریض، دوربین تله‌فوتو ۵۰ مگاپیکسلی و دوربین تله‌فوتو پریسکوپی ۲۰۰ مگاپیکسلی، مجموعه‌دوربین شیائومی ۱۵ اولترا را تشکیل می‌دهند.

براساس شایعات، شیائومی ۱۵ اولترا به باتری ۶۰۰۰ میلی‌آمپر‌ساعتی مجهز خواهد شد و از شارژ سیمی ۹۰ واتی و شارژ بی‌سیم ۵۰ واتی پشتیبانی خواهد کرد.

با دوستان خود به اشتراک بگذارید

تازه ترین مطالب
فرهنگی هنری,ورزشی,گردشگری,آموزشی

تازه ها

رویدادهای ویژه

به زودی رویدادهای ویژه در این مکان برای شما قابل نمایش خواهد بود.