رسانه اینترنتی فانیلی

سونی گوشی اکسپریا ۱۰ مارک ۵ را به اندروید ۱۵ آپدیت کرد

پس‌از اکسپریا ۱ مارک ۵ و اکسپریا ۵ مارک ۵،‌ سونی انتشار به‌روزرسانی اندروید ۱۵ را برای اکسپریا ۱۰ مارک ۵ آغاز کرد.

در‌حال‌حاضر، به‌روزرسانی مذکور برای کاربران گوشی سونی در مجارستان و سایر کشورهای اروپایی منتشر شده است و انتظار می‌رود به‌زودی در مناطق بیشتری در دسترس قرار بگیرد. این به‌روزرسانی فریم‌ور 68.2.A.2.38A دارد و حجمش به ۱٫۱ گیگابایت می‌رسد.

مشخص نیست آپدیت جدید گوشی سونی دقیقاً چه تغییراتی در اکسپریا ۱۰ مارک ۵ ایجاد می‌کند؛ اما می‌توان انتظار تصاویر پس‌زمینه‌ی جدید، ویژگی Side Sense، بازطراحی پنل تنظیمات سریع و اعلان‌ها، پنجره‌های بازشو جدید و پشتیبانی از بلوتوث LE Audio را داشت.

مقاله‌های مرتبط
  • بهترین گوشی‌های میان‌رده بازار ایران [آذر ۱۴۰۳]
  • نگاهی به تمام قابلیت‌ها و تغییرات نسخه بتا اندروید ۱۵ [تماشا کنید]

به احتمال زیاد اندروید ۱۵ آخرین به‌روزرسانی بزرگ سیستم‌عامل برای Xperia 10 V خواهد بود؛ موبایلی که در ابتدا با اندروید ۱۳ عرضه شد. این گوشی تا ژوئن ۲۰۲۶ (خرداد و تیر ۱۴۰۵) به‌روزرسانی‌های امنیتی را دریافت کند.

با دوستان خود به اشتراک بگذارید

تازه ترین مطالب
فرهنگی هنری,ورزشی,گردشگری,آموزشی

تازه ها

رویدادهای ویژه

به زودی رویدادهای ویژه در این مکان برای شما قابل نمایش خواهد بود.