رسانه اینترنتی فانیلی

خوردن سیر ناشتا معجزه می کند

روز خود را به جای خوردن قرص با یک حبه سیر شروع کنید. خوردن سیر به عنوان چاشنی هر غذا یا استفاده از آن در انواع ترشی‌ها خواص زیادی برای بدن دارد اما چرا باید سیر را به صورت ناشتا بخوریم؟ با صفحه سلامتی مجله اینترنتی فانیلی همراه باشید.

خواص خوردن سیر به صورت ناشتا

مطالعات دانشمندان نشان می‌دهد که اگر سیر با معده خالی و ناشتا خورده شود، درست مثل یک آنتی‌بیوتیک طبیعی عمل می‌کند. سیر حاوی آلیسین است که اثر ضد باکتریایی قوی دارد و می‌تواند عفونت را درمان کند. خوردن سیر با شکم خالی برای پیشگیری و درمان بیماری‌های مختلف بسیار مؤثر است.

مفید برای معده و روده

خوردن این ماده به صورت ناشتا، به عملکرد مناسب کبد و مثانه کمک می‌کند و برای مشکلات شکم مانند اسهال هم مؤثر است. اشتها و هضم را تحریک کرده و از اسید معده که معمولا در زمان عصبانیت ترشح می‌شود، جلوگیری می‌کند.

لاغری و کاهش وزن

خوردن سیر در شروع صبح و به صورت ناشتا باعث تحریک اشتها و بهبود عملکرد هضم می‌شود. چنانچه دستگاه گوارش شما راحت و روان کار کند؛ این مسئله به افزایش سوخت و ساز بدن و لاغری هم کمک می‌کند.

درمان بیماری‌های عصبی

سیر برای درمان بیماری‌های مختلف مربوط به اعصاب و روان هم مفید است. مطالعات نشان می‌دهند که خوردن سیر با معده خالی درمانی مؤثر برای افرادی است که از مشکلات عصبی رنج می‌برند.

پاکسازی خون

زمانی که صحبت از فواید خوردن سیر با شکم خالی می‌شود، افراد نمی‌توانند ویژگی پاکسازی خون را در نظر نگیرند. اگر عادت به خوردن یک حبه سیر روزانه دارید، میزان کلسترول بد در خون شما کاهش می‌یابد.

بهبود متابولیسم بدن

سیر را با کمک یک لیوان آب قورت دهید. از آنجا که سیر مزه تندی دارد، جویدن آن ممکن است کمی ناخوشایند باشد؛ بنابراین توصیه می‌شود که یک تکه کوچک از آن را با آب بخورید. شروع روز با خوردن سیر و آب ولرم می‌تواند سوخت و ساز و متابولیسم بدن را تغییر دهد.

خواص سیر و عسل

همیشه نباید یک صبح دل‌انگیز را با خوردن یک فنجان چای شروع کرد، گاهی اوقات، می‌توان انواع معجون‌های گیاهی مثل معجون سـیر و عسل را جایگزین کرد.

در حقیقت، سیـر و عسل به صورت جداگانه هر یک خواص فراوانی را برای سلامتی دارند اما شما می‌توانید با ترکیب سـیر و عسل، یک معجون پرخاصیت و جادویی داشته باشید؛ از این ترکیب می‌توان برای مبارزه با سرماخوردگی و آنفلوآنزا، سم‌زدایی بدن، تقویت سیستم ایمنی و بسیاری موارد دیگر استفاده کرد.

از دیگر خواص دارویی آن می‌توان به خاصیت ضد التهابی، درمان بیماری‌های مزمن و عفونت اشاره کرد؛ البته بسیاری از خواص آن، به دلیل وجود آلیسین است که یک ترکیب فعال است که به کنترل سطح کلسترول بالا، فشار خون و سایر شرایط مرتبط با سیستم قلبی – عروقی کمک می‌کند.

طرز تهیه معجون سیر و عسل

حبه‌های سـیر را به قطعه‌های کوچکی خرد کنید یا آن را با یک دستگاه سـیر خردکن فشار دهید. عسل را داخل ظرف شیشه‌ای بریزید و با سـیر هم بزنید، در آن را ببندید و به مدت یک هفته در مکان تاریک قرار دهید؛ پس از این زمان، شربت غنی و سالمی خواهید داشت؛ نوش جان!

خواص سیر ترشی

سیر‌ ترشی! شاید شنیدن نامش هم شما را فراری بدهد؛ البته باید بدانید که این چاشنی خوشمزه خواص زیادی برای بدن دارد؛ پس اگر طرفدار این چاشنی هستید، مراقب بوی بد آن به خصوص در مکان‌های عمومی باشید.

سیر ترشی برای لاغری

بدن انسان برای سوخت و ساز بهتر و حذف چربی‌های مضر نیاز به مصرف ترشیجات دارد.

وجود آنتی‌اکسیدان‌های مفید و دیگر مواد معدنی و نیز ویتامین‌های موجود در سـیر ترشی به افزایش سوخت و ساز بدن و لاغری کمک زیادی می‌کند.

با وجود این، بهتر است به منظور رسیدن به لاغری، این چاشنی مفید را در کنار یک برنامه غذایی سالم و در حد اعتدال مصرف کرد؛ زیرا مصرف بیش از اندازه آن نیز مشکلات و عوارضی را در پی خواهد داشت.

از نظر طب سنتی، سـیر ترشی خواصی چون باز‌کنندگی عروق قلبی، اشتها‌آوری، صاف‌کننده خون، بهبود در عملکرد سیستم گوارش و … دارد.

مصرف سیر ترشی در بارداری

تاکنون، عوارض خاصی برای مصرف سـیر ترشی در زمان حاملگی گزارش نشده است؛ زیرا سـیر و سرکه در دوران بارداری دو نوع خوراکی بی‌خطر به حساب می‌آیند.

همچنین بررسی‌ها نشان داده است که مادرانی که در طول بارداری خود سـیر را چه به صورت خام و چه به صورت ترشی آن مصرف کرده‌اند، از نظر سیستم ایمنی در سطح بالاتری قرار گرفته‌اند و سلامت و وزن جنین آن‌ها نیز بهبودی بیشتری نسبت به دیگر مادران داشته است.

با دوستان خود به اشتراک بگذارید

تازه ترین مطالب
فرهنگی هنری,ورزشی,گردشگری,آموزشی

تازه ها

رویدادهای ویژه

به زودی رویدادهای ویژه در این مکان برای شما قابل نمایش خواهد بود.