رسانه اینترنتی فانیلی

بهترین گوشی‌های موبایل بازار ایران [شهریور ۱۴۰۳]

با‌‌ توجه‌‌‌‌ به افزایش بی‌سابقه و افسارگسیخته‌ی قیمت گوشی‌ در چند سال گذشته در بازار ایران، این دستگاه مهم که بخش بزرگی از زندگی ما محسوب می‌شود، به کالایی لوکس تبدیل شده است؛ پس هنگام خرید گوشی جدید، باید بیش از گذشته وسواس به‌ خرج بدهیم و مدلی را انتخاب کنیم که بیشترین امکانات و بهترین تجربه را با قیمت مدنظر ارائه می‌دهد.

به‌طور کلی برای خرید گوشی هوشمند، گذشته‌ از کیفیت ساخت و طراحی ظاهری که در حس و تجربه‌ی استفاده از گوشی و مقاومت آن در برابر ضربات و فشار نقش مهمی دارد، باید به موارد زیر توجه داشت:

  • ابعاد و وزن: اندازه‌ی یک گوشی نقش مهمی در راحتی شما در استفاده از آن دارد. معمولاً خوش‌دست‌ترین گوشی‌ها قطر نمایشگر بین ۶٫۲ تا ۶٫۵ اینچ دارند، اما با توجه‌ به اینکه استقبال بیشتری از گوشی‌های با صفحه‌نمایش بزرگ‌تر می‌شود، بازار در اختیار مدل‌های غول‌پیکر قرار دارد. وزن یک گوشی نیز به اندازه آن، جنس بدنه و توزیع جرم بستگی دارد ولی به‌طور کلی گوشی‌های با وزن بین ۱۴۰ تا ۱۸۰ گرم برای افرادی ایدئال خواهد بود که به‌دنبال گزینه‌های سبک هستد.
  • صفحه‌نمایش: صفحه‌نمایش مهم‌ترین بخشی است که مستقیماً با تجربه‌ی استفاده از گوشی و تعامل بصری کاربر ارتباط دارد و باید به‌گونه‌ای باشد که در استفاده‌های طولانی مدت باعث خستگی چشم نشود. گوشی‌های با پنل IPS و وضوح Full-HD مناسب هستند اما دستگاه‌هایی با پنل OLED و نرخ نوسازی ۹۰ یا ۱۲۰ هرتز با استانداردهای HDR10 و Dolby Vision بهترین تجربه بصری را رقم می‌زنند.
  • پردازنده: با آنکه تعداد بی‌شماری از پردازنده‌های مختلف در گوشی‌های هوشمند وجود دارد اما باید به‌سراغ مدلی بروید که پردازنده آن جهت انجام امور روزمره و خصوصاً چندوظیفگی، پاسخگو باشد. معمولاً سری Helio G9X و Dimensity از پردازنده‌های مدیاتک و سری Snapdragon 6 / 7 از پردازنده‌های کوالکام مناسب هستند.
  • ارتباطات بی‌سیم: با آنکه تقریباً تمامی گوشی‌های هوشمند بازار از فناوری 4G پشتیبانی می‌کنند اما در مواردی توجه به باندهای فرکانسی پشتیبانی‌شده اهمیت دارد. برخی از گوشی‌ها فاقد امکان تجمیع فرکانس بوده و در نتیجه نمی‌توانند از +4G یا 4.5G استفاده کنند. همچنین در مورد گوشی‌هایی که از 5G زیر ۶ گیگاهرتز بهره می‌برند، تنها در گوشی‌های آیفون و شیائومی امکان استفاده از این فناوری وجود دارد و تا پایان سال دردسترس گوشی‌های سامسونگ نیز قرار خواهد گرفت.
  • رم و فضای ذخیره‌سازی: استاندارد رم و فضای ذخیره‌سازی نیز به‌اندازه‌ی توانایی پردازنده اهمیت دارد و اگر گوشی از حافظه‌های قدیمی استفاده کند به‌علت کم‌بودن سرعت خواندن و نوشتن، احتمال کندشدن گوشی یا تأخیر در پاسخگویی وجود خواهد داشت. بهتر است به‌سراغ مدل‌هایی با فضای ذخیره‌سازی UFS 2.1 و بالاتر یا NVMe بروید.
  • دوربین: بسیاری از سازندگان با استفاده از ماژول‌های دوربین متعدد، به خصوص در مدل‌های اقتصادی، و استفاده از سنسورهای با وضوح‌های چند ده مگاپیکسلی سعی در برتر نشان دادن گوشی خود دارند؛ اما کیفیت تصاویر به عواملی چون ابعاد و کیفیت سنسور، لنز و حتی نوع پردازنده دارد. امروزه شاهد استفاده از انواع ماژول‌های کم‌کیفیت و ناکارآمد عموماً دو مگاپیکسلی ماکرو و تشخیص عمق هستیم، بنابراین بهتر است توجه شما بیشتر به مشخصات دوربین اصلی (واید) گوشی و داشتن مواردی چون لرزشگیر اپتیکال معطوف شود.
  • باتری: امروزه اکثر گوشی‌های هوشمند از باتری‌های پرظرفیت بهره می‌برند. اما گوشی‌های با ظرفیت ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعت و بالاتر عمر باتری بهتری (معمولاً یک روز و بیشتر) دارند. ضمناً از جهت شارژ، گوشی‌هایی با پشتیبانی از توان شارژ ۲۰ وات به بالا مناسب هستند اما اگر می‌خواهید گوشی‌تان در زمان‌های سریع‌تر و زیر یک ساعت شارژ شود، به‌سراغ دستگاه‌هایی با توان شارژ بالای ۳۳ وات بروید. وجود آداپتور در جعبه نیز موضوع دیگری است که حین خرید به گوشی باید مدنظر داشته باشید.
  • اسپیکر و جک هدفون: گوشی‌های اقتصادی از اسپیکر مونو و کم‌حجم بهره می‌برند اما اگر موضوع صدا و کیفیت آن برایتان اهمیت دارد، به‌سراغ گوشی‌هایی با اسپیکر استریو بروید. ضمناً حذف جک هدفون باوجود آنکه به امری عادی در گوشی‌ها تبدیل شده اما همچنان از نکات حائر اهمیتی است که حین خرید گوشی باید به آن توجه داشت، به‌خصوص که سازندگان در گوشی‌های اقتصادی نیز چنین رویکردی را درپیش گرفته‌اند.
  • سیستم‌عامل: فارغ‌از تفاوت اندروید و iOS، نسخه سیستم‌عامل هم از نظر امنیت هم از نظر به‌روز بودن و داشتن آخرین امکانات نرم‌افزاری اهمیت دارد. درحال حاضر گوشی‌های اندرویدی مجهز به اندروید ۱۴ و اپل مجهز به iOS 17 به‌روزترین نسخه‌ی سیستم‌عامل را دارند؛ اما اگر در شرایطی به‌خاطر موارد دیگر مجبور به انتخاب گوشی قدیمی‌تر یا با نسخه اندروید پایین‌تر شدید، بهتر است به‌سراغ هیچ گوشی با نسخه اندروید قدیمی‌تر از ۱۲ نروید چراکه دیگر به روزرسانی دریافت نمی‌کنند.
  • قابلیت‌ها و امکانات: وجود حسگر اثرانگشت، اینفرارد جهت کنترل دستگاه‌های مختلف از راه‌دور، پشتیبانی از شارژ بی‌سیم و بی‌سیم معکوس، درگاه کارت حافظه، استاندارد مقاومت در برابر آب IP67/IP68 و یا سایر موارد دیگر از جمله امکاناتی هستند که برای هرگوشی ارزش افزوده ایجاد می‌کنند و توجه به آن‌ها در حین خرید ممکن است برای بسیاری از کاربران اهمیت داشته باشد.

در مقاله‌ی پیش‌ رو، می‌خواهیم بهترین گوشی‌های هوشمند را در بازه‌های قیمتی مختلف معرفی کنیم تا بتوانید بر‌‌‌اساس بودجه‌ی مدنظرتان، بهترین گوشی ممکن را بخرید؛ از بهترین گوشی‌های ۳ میلیون تومانی (گوشی‌های اقتصادی) تا بهترین گوشی‌های بالای ۷۰ میلیون تومان (گوشی‌های پرچم‌دار).

توجه کنید همه‌ی قیمت‌های نوشته‌شده براساس کمترین قیمت بازار برای مدل رجیسترشده است. افزون‌براین با‌‌‌ توجه‌‌‌ به تغییر زیاد قیمت در ایران، این مقاله هر ماه و طبق قیمت روز گوشی در بازار کشور، به‌روز می‌شود.

موتو E13 موتورولا، جزء اقتصادی‌ترین گوشی‌های هوشمند بازار ایران در سال ۲۰۲۳ است. بهره‌گیری این گوشی از پردازنده Unisoc T606 و اجرای نسخه‌ی سبک‌شده‌ی اندروید ۱۳ (اندروید گو) از مزایای این گوشی در مقایسه با سایر ارزان‌قیمت‌ترین گزینه‌های بازار محسوب می‌شود.

نمایشگر این گوشی ۶٫۵ اینچ است، خود گوشی نیز وزن بالایی ندارد و بدین جهت از گوشی‌های نسبتا خوش‌دست و سبک به‌حساب می‌آید. گفتنی است که تراشه‌ی این گوشی بین ۲۰ تا ۶۰ درصد از سایر گوشی‌های هم‌رده (از نظر قیمتی) خودش سریع‌تر است و از آن‌جایی که گوشی‌های ارزان با مشکلات کندی عملکرد مواجه‌اند، موتو E13 ارزش خرید بیشتری در بین آن‌ها دارد.

ردمی A3 در دسته‌ی اقتصادی‌ترین محصولات گروه شیائومی قرار می‌گیرد و برخلاف بسیاری از گوشی‌های هم‌رده خودش که کیفیت ساخت ابتدایی و نازل‌تر نسبت‌به گوشی‌های بالارده دارند، در دو نسخه با بدنه‌ی شیشه‌ای و چرم مصنوعی تولید می‌شود تا نظر افرادی که متریال و کیفیت ساخت گوشی نیز به‌اندازه‌ی کارایی و عملکرد آن اهمیت دارد را به خود جلب کند.

افزون‌براین، طراحی پشت گوشی اصلا به گوشی‌های پایین‌رده و ارزان قیمت شباهتی نداشته و با فریم تخت پلاستیکی خود سعی دارد تا همان حس دردست‌گرفتن سری ردمی نوت را به مخاطبان خود منتقل کند؛ البته تا زمانی که با جلوی گوشی روبرو نشویم چراکه همچنان با یکی از ارزان‌ترین محصولات بازار روبرو هستیم. پنل روبرو به نمایشگری بزرگ به‌ابعاد ۶٫۷۱ اینچ با حاشیه‌های قطور و وضوح HD اما با نرخ نوسازی ۹۰ هرتز اختصاص دارد.

گوشی پوکو M5s شیائومی از نمایشگر ۶٫۴۳ اینچی OLED استفاده می‌کند که می‌تواند آن را یک سر و گردن بالاتر از رقبایی با نمایشگر IPS LCD قرار دهد؛ البته نرخ نوسازی ۶۰ هرتزی‌اش احتمالا برای برخی از کاربران محدودیت بزرگی به‌شمار می‌آید.

شیائومی از تراشه‌ی مدیاتک Helio G95 در پوکو M5s استفاده می‌کند که در کنار ۴ گیگابایت رم، عملکرد نسبتا خوبی در کاربری روزانه و اجرای بازی‌های مختلف بتل رویال دارد؛ اما باید تنظیمات گرافیکی بازی‌ها را کمی پایین بیاورید. تراشه، مصرف باتری چندان بالایی ندارد و با یک‌ ساعت کال آو دیوتی بازی کردن حدود ۱۵ درصد از باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی آن کم می‌شود.

گلکسی A05s به‌عنوان یکی از مقرون‌به‌صرفه‌ترین گوشی‌های سامسونگ با تراشه‌ی نسبتاً قدیمی Snapdragon 680 4G روانه‌ی بازار شده است؛‌ بااین‌حال، بهبود عملکرد این تراشه در مقایسه با تراشه‌ی Exynos 850 نسل قبل را می‌توان به فال نیک گرفت. سخت‌افزار گوشی در کاربری روزمره همراه خوبی برای کاربر خواهد بود؛‌ اما انتظارش را داشته باشید که هنگام اجرای بازی با کندی مواجه شوید.

افزون‌براین، وضوح صفحه به Full HD ارتقاء یافته و نرخ نوسازی ۹۰ هرتزی را ارائه می‌دهد. ظرفیت باتری این گوشی ۵,۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت است که از شارژ سریع ۲۵ واتی پشتیبانی می‌کند. البته برای اولین‌بار در این سری، دیگر از آداپتور شارژ‌ در جعبه خبری نیست و شارژر ۲۵ وات آن جداگانه باید خریداری شود.

گلکسی A15 از گوشی‌های سری A سامسونگ است که پیشرفت امیدوارکننده‌ای نسبت‌به نسل قبل خود تجربه کرده و ارزش خرید آن هم‌اکنون بیش‌از پیش است. مجهزشدن گوشی به یکی از پردازنده‌های قدرتمند سری G مدیاتک یعنی Helio G99، ارتقای نمایشگر به OLED و از همه مهم‌تر امکان دریافت چهار نسخه‌ی بعدی اندروید که در بین بسیاری از گوشی‌های ارزان‌قیمت بی‌سابقه بوده، از جمله دلایلی هستند که می‌توان در توجیه ارزش خرید بالای این گوشی ارائه داد.

گلکسی A15 از رویه‌ی جدید طراحی سامسونگ در سال ۲۰۲۴ یعنی بهره‌گیری از فریم تخت و طراحی موسوم به Key Island پیروی می‌کند تا گوشی ظاهری مدرن‌تر و لوکس‌تر به‌خود بگیرد و حس‌وحال گوشی‌های ارزان‌قیمت‌تر را تداعی نکند.

ردمی نوت 12S شیائومی از پردازنده‌ی Helio G96 بهره می‌برد که امکان دارد حتی نسبت‌به برخی گوشی‌های ارزان‌تر، عملکردی ضعیف‌تر از خود نشان دهد اما تمرکز سازنده در این گوشی صرفا روی عملکرد پردازشی معطوف نبوده تا از دیگر جنبه‌ها غافل شود.

مواردی چون نمایشگر ۶٫۴۳ اینچی که اندازه کاملا استانداردی محسوب می‌شود، پنل OLED با نرخ نوسازی ۹۰ هرتز و وضوح FHD، اسپیکرهای استریو، وزن ۱۷۶ گرمی و باتری حجیم، این گوشی را در مجموع به انتخاب معقولی تبدیل می‌کنند.

ردمی نوت ۱۳ شیائومی در انواع نسخه‌های مختلف به‌فروش می‌رسد و ارزان‌ترین عضو ردمی نوت ۱۳ یعنی نسخه‌ی 4G آن از تراشه‌ی Snapdragon 685 قدرت می‌گیرد که در پردازش‌های CPU-محور عملکرد قابل قبولی داشته اما در زمینه‌ی گرافیک ضعیف عمل می‌کند و چندان نمی‌توان برای بازی، این گوشی را دستگاه مناسبی دانست. از نظر کیفیت و طراحی اما با دستگاه خوش‌ساختی طرف هستیم که حاشیه‌های کمی در اطراف نمایشگر ۶٫۶۷ اینچی OLED با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی‌اش دارد.

ردمی نوت ۱۳ از فریم تخت و قاب پلاستیکی با طرح شیشه‌مانند برای پوشش بدنه استفاده می‌کند و طراحی مستطیل‌گونه‌ای داشته که مطابقت بیشتری با سلیقه‌ی اکثر کاربران دارد. دوربین اصلی عکس‌هایی با وضوح ۱۰۸ مگاپیکسل ثبت می‌کند که در روشنایی روز پرجزئیات و راضی‌کننده به‌نظر می‌رسند، اما در تاریکی تعریفی ندارند. برای ارزیابی بهتر عملکرد دوربین توصیه می‌کنیم که نگاهی به مقایسه ردمی نوت ۱۳ با گلکسی A25 بیاندازید.

گلکسی A35، محصولی است که با ارتقا یافتن پردازنده به Exynos 1380 و همچنین شیشه‌ای شدن قاب پشتی، به‌نوعی روح گلکسی A54 در آن جریان یافته و از آن‌جایی که این گوشی را می‌توان با بودجه‌ای کمتر از گلکسی A54 خرید، اکنون این میان‌رده را ارزشمندتر از همیشه می‌بینیم. ضمن این‌که در فرایند به‌روزرسانی چهارساله‌، گلکسی A35 یک نسخه بیشتر اندروید را نیز دریافت خواهد کرد.

همچنین دوربین سلفی به‌جای بریدگی قطره‌ای شکل، درون حفره قرار گرفته و محافظت از نمایشگر با Gorilla Glass Victus Plus بهبود یافته است. به‌جز ارتقای کیفیت ساخت بدنه و پردازنده، دوربین اصلی میزبان حسگری با وضوح ۵۰ مگاپیکسلی شده است که در کنار پردازنده اگزینوس ۱۳۸۰، عکس‌ها بهتر و سریع‌تر پردازش می‌شوند؛ به‌طوری که عملکرد آن هنگامی که شرایط نوری مناسب باشد، باتوجه به هزینه‌ای که برای گوشی می‌کنید ایده‌آل به‌نظر می‌رسد.

گوشی Moto G84 موتورولا با صفحه‌نمایش ۱۲۰ هرتز از نوع OLED و توانایی نمایش ۱ میلیارد رنگ (نمایشگر ۱۰ بیتی)، یکی از بهترین نمایشگرها را میان گوشی‌های میان‌رده دارد. تراشه ۶ نانومتری Snapdragon 695 همراه ۱۲ گیگابایت رم، دست شما را در اجرای بازی‌های سنگین با گرافیک متوسط باز می‌گذارد و باتری آن با شارژر ۳۰ واتی در حدود ۵۰ دقیقه کاملا شارژ می‌شود.

دوربین اصلی به حسگری ۵۰ مگاپیکسلی مجهز شده است که به‌عنوان دوربینی میان‌رده عکس‌های خوبی ثبت می‌کند و برای عکاسی در محیط‌های باز شما را راضی نگه می‌دارد. حسگر اثرانگشت زیر نمایشگر، اسپیکرهای استریو و جک ۳٫۵ میلی‌متری هدفون از دیگر ویژگی‌های مثبت Moto G54 به‌حساب می‌آیند. تمام این ویژگی‌ها در بدنه‌‌ی بسیار سبک ۱۶۷ گرمی قرار گرفته‌اند تا موتو G84 را به یکی از خوش‌دست‌ترین گوشی‌های بازار تبدیل کنند.

ردمی نوت ۱۳ پرو شیائومی (نسخه 4G) از نظر طراحی ظاهری، سازگاری بیشتری با سلیقه و انتظارات تعداد کثیری از کاربران دارد چراکه از یک نمایشگر بزرگ ۶٫۶۷ اینچی با حاشیه‌های بسیار اندک بهره می‌برد و همچنین خوش‌ساخت‌تر و باکیفیت‌تر از رقبایش به‌نظر می‌رسد.

این گوشی که دقیقاً همان پوکو M6 پرو اما با دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی محسوب می‌شود، از تراشه Helio G99 Ultra قدرت می‌گیرد که اندکی بهبودیافته‌تر از Helio G99 عمل می‌کند. ضمناً از حسگر اثرانگشت زیر نمایشگر بهره می‌برد. اما در بخش نرم‌افزار درحالی‌که می‌توانست به نسخه‌ی ۱۴ سیستم‌عامل اندروید به‌صورت پیش‌فرض مجهز باشد، یک نسخه قدیمی‌تر با رابط کاربری MIUI را اجرا می‌کند.

گلکسی A55 به‌عنوان پریمیوم‌ترین میان‌رده‌ی سال ۲۰۲۴ سامسونگ، با فریم فلزی و تراشه‌ی جدید Exynos 1480 همین شرکت، راهی بازار شده است. دوربین‌های اصلی، اولتراواید و ماکروی A55 نسبت به سال گذشته تغییر یا پیشرفتی نداشته‌اند؛ اما به‌لطف تراشه‌ی جدید، تجربه‌ی عکاسی لذت‌بخش و قابل قبولی ارائه می‌کنند. دوربین اصلی A55،‌ امکان فیلم‌برداری 4K با نرخ ۳۰ فریم‌برثانیه را نیز در اختیار قرار می‌دهد.

در بخش نمایشگر، گلکسی A55 از پنل OLED با ابعاد ۶٫۶ اینچ (حدود ۰٫۲ اینچ بزرگ‌تر از A54) استفاده می‌کند. نمایشگر، روشنایی و دقت رنگ خوبی ارائه می‌کند؛ اما حاشیه‌های قطور اطراف آن، می‌تواند یکی از نقاط ضعف بزرگ A55 باشد و با وجود وزن ۲۱۳ گرمی نمی‌تواند جایگاهی در بین گزینه‌های خوش‌دست برای خود باز کند. با این‌حال می‌توان وجود گواهی IP67 برای مقاومت در برابر آب را یک برتری نسبت‌به رقبا به‌حساب آورد.

پوکو ایکس ۶ پرو از تراشه‌ی فوق‌العاده قدرتمند Dimensity 8300 Ultra مدیاتک بهره می‌برد. این تراشه از هرنظر، چه در کاربری روزمره و چه در پردازش‌های سنگین و بازی، عملکرد خیره‌کننده و کم‌نقصی در حد گوشی‌های پرچمدار به‌نمایش می‌گذارد. روان‌بودن و بهینگی را به‌وضوح می‌توان در هنگام استفاده از گوشی مشاهده کرد و به‌جرات می‌توان گفت که این گوشی در هیچ‌یک از سناریو‌های چندوظیفگی و جابجاشدن سریع بین اپ‌ها و منوها (با وجود رابط کاربری سنگین HyperOS) کم نمی‌آورد.

استفاده از سریع‌ترین تراشه فضای ذخیره‌سازی UFS 4.0 نیز دیگر جای هیچ شک و شبهه‌ای را در مورد سخت‌افزار این گوشی باقی نمی‌گذارد و خاطر خوره‌های بازی را آسوده می‌کند تا در نهایت بتوانیم عنوان قدرتمندترین میان‌رده بازار و بهترین گوشی گیمینگ اقتصادی را به پوکو X6 پرو نسبت دهیم. این گوشی نمایشگر باکیفیتی هم دارد که با وضوح بالاتر ۱۲۲۰ در ۲۷۱۲ پیکسل، ۶۸ میلیارد رنگ را به‌تصویر می‌کشد و بیش‌از ۹۰ درصد از پنل جلو را به‌خود اختصاص داده تا تجربه‌ی بصری تحت‌الشعاع حاشیه‌های مزاحم قرار نگیرد.

میان‌رده جذاب ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس شیائومی با صفحه‌نمایش خمیده و متریال باکیفیت، یکی از رقیب‌های اصلی گلکسی A55 و پوکو X6 پرو در بازار میان‌رده‌ها محسوب می‌شود که گواهی IP68 را به‌عنوان اولین عضو ردمی نوت دارنده این گواهی اخذ کرده است. نمایشگر بزرگ و ۶٫۶۷ اینچی آن از نرخ تاز‌ه‌سازی ۱۲۰ هرتز و فناوری دالبی ویژن پشتیبانی می‌کند. به گفته شیائومی این نمایشگر می‌تواند تا ۶۸ میلیارد رنگ را نمایش دهد؛ از این رو برای بازی کردن و فیلم دیدن ایدئال است.

پردازنده دایمنسیتی ۷۲۰۰ اولترا در ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس به‌خوبی از پس پردازش‌های مختلف بر‌می‌آید و شاید بتوانید تاحدودی به میان‌رده شیائومی به چشم یک گوشی گیمینگ نیز نگاه کنید. یکی دیگر از ویژگی‌های اصلی و باارزش میان‌رده شیائومی، دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی آن است که می‌تواند با فیلم‌برداری 4K، گوشی یادشده را به مدل مناسبی برای تولیدکنندگان محتوا تبدیل کند.

اگر طرفدار گوشی‌های ظریف، باریک و سبک هستید اما دوام و کیفیت ساخت جزء خط قرمزهای شما در انتخاب گوشی است، گوشی آنر X9b را به‌شما پیشنهاد می‌کنیم. این گوشی از نمایشگر OLED با حاشیه‌های اندک و خمیده ۶٫۷۸ اینچی و وضوح ۱۲۲۰ در ۲۶۵۲ پیکسل استفاده می‌کند که نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی دارد.

پردازنده‌ی گوشی آنر Snapdragon 6 Gen 1 است که توان و راندمان بالایی در محاسبات CPU و GPU-محور ارائه می‌دهد و یکی از خصوصیات خوب دیگر آن، ظرفیت ۱۲ گیگابایتی رم به‌صورت استاندارد به‌حساب می‌آید. همچنین باتری ۵,۸۰۰ میلی‌آمپرساعتی این گوشی را به یکی از بهترین‌ها از نظر شارژدهی و عمر باتری تبدیل می‌کند. آن‌هم در شرایطی که وزن گوشی از ۱۸۵ گرم فراتر نمی‌رود. بهره‌گیری از اسپیکر مونو را می‌توان تنها نقطه ضعف بزرگ این گوشی برشمرد.

شیائومی 13T با پیشرفت‌های نسلی قابل توجهی راهی بازار شد. گوشی ارزشمند شیائومی، هم‌اکنون از استاندارد IP67 برای مقاومت در برابر آب بهره می‌برد و به دوربین تله‌فوتوی ۵۰ مگاپیکسلی با بزرگ‌نمایی دوبرابری مجهز شده است. لنز و مجموعه امکانات دوربین با همکاری لایکا توسعه یافته‌اند و ترکیب دوربین تله‌فوتو با دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی دستتان را برای عکاسی در شرایط مختلف باز می‌گذارد. کیفیت عکس‌های به‌ثبت رسیده با دوربین‌های ۱۳ تی واقعا خوب است و گوشی شیائومی را در محدوده‌ی قیمتی خودش، به یکی از بهترین گزینه‌ها برای عکاسی تبدیل می‌کند. همچنین فیلم‌برداری 4K با ۳۰ فریم‌برثانیه، دیگر ویژگی ارزشمند دوربین گوشی 13T به‌حساب می‌آید.

تراشه‌ی قدرتمند Dimensity 8200 Ultra شیائومی ۱۳ تی پایداری و قدرت بسیار خوبی ارائه می‌دهد؛ به‌طوری‌که به‌راحتی می‌توانید سنگین‌ترین بازی‌های روز را به‌راحتی اجرا کنید، بدون آنکه بدنه‌ی گوشی به‌اندازه‌ی آزاردهنده‌ای داغ شود. این گوشی از نمایشگر 1220p و ۶٫۶۷ اینچی OLED با نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتز و روشنایی فوق‌العاده‌ی ۲۶۰۰ نیتی بهره می‌برد؛ نمایشگری که با قابلیت نمایش ۶۸ میلیارد رنگ، به یکی از نقاط قوت اصلی گوشی تبدیل می‌شود و تجربه‌ی بصری کم‌نظیری را برای کاربر به‌ارمغان می‌آورد.

شیائومی 13T پرو، دقیقا همان شیائومی 13T است؛ البته فقط در بخش ظاهر، طراحی و کیفیت ساخت. یعنی از متریال بدنه و فریم گرفته تا ابعاد نمایشگر همگی مشترک با شیائومی 13T هستند، فقط وزن دستگاه بسته به این‌که شیشه یا چرم مصنوعی باشد، بین ۷ تا ۱۰ گرم بیشتر از نسخه‌ی استاندارد است.

درون دستگاه شاهد به‌کارگیری یکی از قدرتمندترین تراشه‌های موبایل یعنی Dimensity 9200 Plus هستیم که کم‌وبیش قدرتی در سطح تراشه‌ی پرچم‌دار کوالکام Snapdragon 8 Gen 2 دراختیارتان می‌گذارد و پایداری عملکرد بسیار خوبی دارد؛ به‌طوری‌که می‌توان بازی‌های سنگینی مانند Genshin Impact را در بالاترین تنظیمات گرافیکی با نرخ پایدار ۵۵ تا ۶۰ فریم‌برثانیه با این گوشی اجرا کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر، حتما بررسی شیائومی 13T پرو را مطالعه کنید.

قاتل پرچم‌دار سامسونگ با نام گلکسی S23 FE چندی پیش در بازار موجود شد تا جایگاه سری گلکسی Fan Edition سامسونگ را در بین بهترین گوشی های بازار ایران تثبیت کند اما این‌بار در کالبدی قطورتر و سنگین‌تر از نسل پیشین‌اش. طراحی کلی این گوشی بسیار برای ما یادآور گلکسی A54 می‌شود و با شیشه‌ای شدن قاب پشتی، به‌نظر می‌رسد از پلتفرم همان گوشی برای طراحی S23 FE استفاده شده است.

این گوشی از نمایشگر ۶٫۴ اینچی با نسبت کمتر از ۸۵ درصد به بدنه بهره می‌برد که از حاشیه‌های زیاد اطراف نمایشگر این گوشی خبر می‌دهد. S23 FE در دونسخه با تراشه‌های Snapdragon 8 Gen 1 و Exynos 2200 عرضه شده که نسخه‌ی اگزینوس در بازار کشور به‌صورت گسترده توزیع می‌شود. دوربین اصلی نیز از ۱۲ به ۵۰ مگاپیکسل با امکان فیلم‌برداری 8K تغییر کرده و در کنارش دوربین تله‌فوتوی ۸ مگاپیکسلی آن را به گزینه‌ای مناسب برای عکاسی بدل می‌کند.

گوشی‌های پیکسل از جمله پیکسل ۷ محصولاتی هستند که صفر تا صد آن‌ها همگی حاصل تحقیق و توسعه‌ی گوگل بوده و می‌توانید همه‌ی آن‌چیزهایی که گوگل به‌دنبالش است را خالصانه تجربه کنید. پیکسل ۷ یک گوشی با ابعاد کوچک و جمع‌وجور است که بین طرفداران گوشی‌های کامپکت خواهان‌ بسیاری دارد چرا که فقط ۶٫۳ اینچ است و از نمایشگری OLED با نرخ نوسازی ۹۰ هرتز بهره می‌برد.

تنسور G2، نسل دوم تراشه اختصاصی گوگل برای پیکسل‌ها، قلب تپنده این گوشی را تشکیل می‌دهد که در رده تراشه‌های پرچمدار طبقه‌بندی می‌شود. گوشی از فریم فلزی و بدنه‌ی شیشه‌ای ساخته شده است تا حس دردست گرفتن یک گوشی گران‌قیمت را از کسی دریغ نکند و وجود گواهی IP68 نیز نگرانی‌ها بابت نفوذ آب به‌داخل گوشی را از بین می‌برد. پیکسل ۷ اندروید ۱۳ را اجرا می‌کند و اولین دستگاهی است که پس‌از انتشار سه نسخه‌ی بعدی، آن‌را دریافت می‌کند

پوکو F6 پرو، بهترین و قدرتمندترین عضو از محصولات پوکو در سال ۲۰۲۴ شناخته می‌شود و اصلا جای تعجب ندارد که تقریبا آن‌را یک‌گوشی پرچمدار به‌حساب آوریم. پرچمداری اقتصادی که از بدنه‌ی شیشه‌ای-آلومینومی استفاده می‌کند و قدرتش را تراشه‌ی Snapdragon 8 Gen 2 می‌گیرد تا دیگر حرف و حدیثی برای اجرای سنگین‌ترین بازی‌ها باقی نماند. البته مواردی چون دوربین معمولی، فقدان گواهی IP68 و شارژ بی‌سیم باعث می‌شود که نسبت‌به گوشی‌های پرچمدار با کاستی‌هایی دست و پنجه نرم‌ کند.

درهر صورت پوکو F6 پرو برای خوره‌های بازی، یکی از ارزان‌ترین و به‌صرفه‌ترین محصولات با تراشه‌ی پرچمدار به‌حساب می‌آید و نمایشگر ۶٫۶۷ اینچی OLED با وضوح 1440p و روشنایی خیره‌کننده‌ی ۴۰۰۰ نیت، تکمیل‌کننده‌ی یکی از بهترین تجربه‌های کاربری خواهد بود. این گوشی آداپتور ۱۲۰ واتی نیز در جعبه‌ی خود دارد که می‌تواند در ۲۰ دقیقه گوشی را کامل شارژ کند.

وان‌پلاس Nord 4 با تراشه فوق‌العاده قدرتمند Snapdragon 7+ Gen 3 و مشخصات سخت‌افزاری بالارده‌اش تقریبا چیزی از یک گوشی پرچمدار کم ندارد چراکه این تراشه فاصله‌ی بسیار کمی با تراشه‌ی پرچمدار Snapdragon 8 Gen 2 هم از نظر پردازشی و هم گرافیک دارد. علاوه‌بر آن، نمایشگر بزرگ ۶٫۷۴ اینچی ۱۲۰ هرتزی OLED با وضوح ۱۲۴۰ در ۲۷۷۲ پیکسل حاشیه‌های کم، طراحی عامه‌پسند و کیفیت ساخت بالا، به ارزش خرید این گوشی افزوده‌اند.

این گوشی که در حقیقت نسخه‌ی گلوبال وان پلاس Ace 3V اما با طراحی متفاوت و باکیفیت‌تری به‌حساب می‌آید، در سمت چپ گوشی یک دکمه‌ی سه‌مرحله‌ای دارد که برای تنظیم حالت سه‌گانه صدای زنگ و اعلان درنظر گرفته شده‌اند و قابل شخصی‌سازی هستند. فضای ذخیره‌سازی گوشی از نوع UFS 4.0 است و یک باتری حجیم ۵,۵۰۰ میلی‌آمپرساعتی که قابلیت شارژشدن با آداپتور ۱۰۰ واتی در عرض ۲۶ دقیقه را دارد، انرژی موردنیاز گوشی را تامین می‌کند.

اج ۵۰ پرو از خانواده گوشی‌های پرچمدار ۲۰۲۴ موتورولا با تراشه‌ای غیر پرچم‌دار است، چراکه از Snapdragon 7 Gen 3 قدرت می‌گیرد. اما در باقی بخش‌ها این گوشی مشخصات یک گوشی پریمیوم را به‌نمایش می‌گذارد. نمایشگر این گوشی ۶٫۷ اینچ P-OLED با لبه‌های خمیده، حاشیه‌های بسیار کم و نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتز است و محتوا را با وضوح بالای ۱۲۲۰ در ۲۷۱۲ پیکسل رندر می‌کند.

خود گوشی طراحی بسیار جذاب، خوش‌دست، سبک و باکیفیت دارد. فریم گوشی از جنس آلومینیوم است و قاب پشت پوششی مخمل‌گونه با رنگ‌های جذاب و متنوع دارد که با توجه به ضخامت کم گوشی، اجازه نمی‌دهد تا گوشی به‌راحتی از دست سر بخورد. سه‌حسگر ۵۰، ۱۳ و ۱۰ مگاپیکسلی مجموعه دوربین‌های واید، اولتراواید و تله‌فوتوی سه‌برابری این گوشی را تشکیل می‌دهند. اج ۵۰ باتری ۴,۵۰۰ میلی‌آمپر ساعتی دارد که می‌تواند با توان سرسام‌آور ۱۲۵ واتی آداپتور داخل جعبه ظرف ۱۸ دقیقه شارژ شود.

پیکسل 8، گوشی پرچمدار دست‌پرورده گوگل است که طراحی آن اندکی دستخوش تغییر شده و از فرم مربعی گونه خارج شده است. با این‌حال بیرون‌زدگی نواری‌شکل ماژول دوربین به‌قوت خود باقی مانده و بخشی از هویت بصری گوشی‌های پیکسل را تشکیل داده است. این گوشی از بدنه‌ی شیشه‌ای و فریم آلومینیومی ساخته شده و اکنون با ابعاد ۶٫۲ اینچ خوش‌دست‌تر از هر زمانی شده است.

در بخش عملکرد، تنسور G3 به‌عنوان تراشه مرکزی اختصاصی این گوشی نقش‌آفرینی می‌کند که تاحدودی بهینه‌تر و سریع‌تر از قبل شده است اما کماکان اختلاف‌هایی با تراشه‌های پرچمدار دارد. نرخ نوسازی نمایشگر از ۹۰ به ۱۲۰ هرتز ارتقا داشته و روشنایی آن به‌بیش‌از ۲۰۰۰ نیت رسیده است. مجموعه‌ی دوربین‌ها تقریبا تفاوتی روی کاغذ نداشته‌اند، اما به‌لطف هوش مصنوعی و ارتقای ISP، خروجی تصاویر دوربین‌های واید ۵۰ مگاپیکسلی و اولتراواید ۱۲ مگاپیکسلی که امکان ثبت تصاویر ماکرو را نیز دارد، بهبود یافته و در شرایط نوری مختلف می‌توانند تصاویر باکیفیتی را ثبت کنند.

اگر به هر دلیلی به محصولات شرکت‌هایی مانند شیائومی و سامسونگ علاقه‌ای ندارید، پیکسل ۷ پرو گوگل با ترکیب اندروید خالص و نسل دوم تراشه‌ی تنسور G2 می‌تواند تجربه‌ای کاملاً متفاوت و لذت‌بخشی را نصیبتان کند. پیکسل ۷ پرو برای ثبت تصاویر با نهایت کیفیت و وضوح با استفاده از دوربین‌های اصلی و تله‌فوتوی ۵برابری با وضوح ۵۰ و ۴۸ مگاپیکسلی، از هسته‌ی اختصاصی برای پردازش‌های مبتنی‌بر هوش مصنوعی بهره می‌گیرد تا یکی از استثنایی‌ترین تجربه‌های عکاسی با گوشی هوشمند را برای کاربران رقم بزند.

پیکسل ۷ پرو از نمایشگری ۶٫۷ اینچی از نوع LTPO OLED با وضوح 1440p استفاده می‌کند که می‌تواند نرخ نوسازی پویا بین ۱۰ تا ۱۲۰ هرتز بسته‌به محتوای در حال پخش ارائه دهد. بدنه و فریم از شیشه و آلومینیوم ساخته شده و گواهی IP68 را دارا است. باتری ۵,۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی این گوشی نیز حداکثر با توان ۲۳ وات، به‌صورت سیمی و بی‌سیم شارژ می‌شود و به‌صورت پیش‌فرض اندروید ۱۳ با امکان دریافت سه نسخه‌ی بعدی را اجرا می‌کند.

آیفون ۱۳ اپل که چند سالی از معرفی و عرضه آن در بازار ایران می‌گذرد، بدنه‌ای شیشه‌ای و فریمی آلومینیومی دارد تا در عین زیبایی، مقاوم هم باشد. صفحه‌نمایش ۶٫۱ اینچیِ گوشی اپل از پنل Super Retina XDR OLED استفاده می‌کند، اما متاسفانه نرخ تازه‌سازی آن ۶۰ هرتز است که تقریبا در هیچ مدلِ بالارده‌ای مشاهده می‌شود. مدل‌های پایه‌ی گوشی‌های اپل همیشه وزن کمی دارند و بسیار خوش‌دست هستند؛ آیفون ۱۳ نیز با وزن ۱۷۴ گرمی دستگاه سبکی محسوب می‌شود.

آیفون ۱۳ از تراشه A15 Bionic قدرت می‌گیرد که هنوز هم یکی از سریع‌ترین و کارآمدترین تراشه‌های موبایلی موجود است و به‌راحتی می‌تواند سنگین‌ترین بازی‌ها را در بالاترین تنظیمات گرافیکی اجرا کند. این تراشه با استفاده از فناوری ۵ نانومتری ساخته شده که عملکردی بی‌نظیر در اجرای برنامه‌ها و وظایف هوش مصنوعی ارائه می‌دهد. گوشی اپل با رم ۴ گیگابایتی و گزینه‌های ذخیره‌سازی ۱۲۸، ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایتی در بازار موجود است.

گوشی وان پلاس ۱۲ با ترکیب شیشه و فلز و حاشیه‌های بسیار باریک نمایشگر، از طراحی پریمیوم و مینیمالیستی بهره می‌برد که به گوشی ظاهری جذاب و کاربرپسند می‌دهد. صفحه‌نمایش OLED گوشی وان پلاس دارای وضوح QHD و نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتز است و می‌تواند یک میلیارد رنگ را نمایش دهد.

وان پلاس از تراشه پرچمدار اسنپدراگون ۸ نسل ۳ در پرچمدار خود استفاده کرده است که عملکرد آن را پیش‌تر در سایر مدل‌های پرچمدار بازار نیز دیده‌ایم. تراشه یادشده در عین مصرف پایین، قدرت بسیار زیادی در اجرای برنامه‌ها و بازی‌های مختلف دارد و تقریبا هرچیزی را به بهترین نحو اجرا می‌کند. گوشی وان پلاس با رم ۱۲ یا ۱۶ گیگابایتی و گزینه‌های ذخیره‌سازی ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایتی در بازار ایران وجود دارد.

شیائومی ۱۴ با زبان طراحی به‌روز، لبه‌های تخت و ترکیب جادویی فلز و شیشه روانه‌ی بازار شده؛ گوشی طراحی یکپارچه، مستحکم و خوش‌ساختش، گواهی IP68 را نیز دریافت کرده است. نمای جلویی گوشی‌ به‌لطف حاشیه‌های بسیار باریک و حذف‌شدن خمیدگی از لبه‌های نمایشگر، ظاهر مدرنی دارد و وزن ۱۸۸گرمی گوشی به‌نسبت ابعاد ۶٫۳۶ اینچی نمایشگر، معقول به‌نظر می‌رسد؛ اما برآمدگی محسوس دوربین، مقدار از ارگونومی و زیبایی گوشی می‌کاهد.

مجموعه‌ی دوربین سه‌گانه‌ی شیائومی ۱۴ در دل جزیره‌ای مربعی‌شکل و مشکی‌رنگ قرار دارد. این مجموعه، دوربین‌های اصلی، تله‌فوتو ۳٫۲برابری و اولتراواید را دربرمی‌گیرد؛ با اینکه هر سه دوربین، ۵۰مگاپیکسلی هستند، فقط ماژول‌های تله‌فوتو و اولتراواید از حسگر یکسانی بهره می‌برند و حسگر دوربین اصلی به‌طرز محسوسی بزرگ‌تر است. دوربین‌های شیائومی ۱۴ چه در روشنایی روز، چه در تاریکی، عکس‌هایی پرجزئیات و چشم‌نواز ثبت می‌کنند و ویدیوهای 4K و 8K (دوربین اصلی) هم بسیار باکیفیت هستند.

گلكسى S23 اولترا با فرم مستطيل گونه و گوشه‌هاى تيز و حاشیه‌هایی فوق‌العاده اندک، يكى از خاص‌ترين و درعین‌حال زيباترين طراحی‌ها را دارد كه با ترکیب بدنه‌ی شیشه‌ای مات، فریم آلومینیومی و بهره‌گیری از قلم S Pen درکنار سخت‌افزاری تمام‌عیار، یکی از بهترین تعاریف از یک گوشی پرچمدار به‌سبک سامسونگ را در سال ۲۰۲۳ ارائه کرد.

گلکسی اس ۲۳ اولترا از تراشه‌ی Snapdragon 8 Gen 2 قدرت می‌گیرد که نه‌تنها از نظر عملکرد بلکه از نظر بهینگی نیز در بهترین شکل خود ظاهر شد تا کره‌ای‌ها بار دیگر بتوانند رضایت میلیون‌ها کاربر این گوشی‌را بدست بیاورند. این گوشی با مجموعه‌ی دوربین چهارگانه‌ی خود یکی از بهترین گوشی‌های مناسب عکاسی نیز به‌شمار رفته و جزء مدعیان سر و زبان دار شناخته می‌شود، چراکه افزون‌بر دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی، از دوربین‌های تله‌فوتوی ۱۰ مگاپیکسلی با بزرگ‌نمایی ۳ و ۱۰ برابری اپتیکال نیز برخوردار است تا بتواند نهایت جزئیات را از دل سوژه‌های دور به‌تصویر بکشد.

پیکسل ۸ پرو نیز از نظر طراحی با نسخه‌ی استاندارد آن هم‌سو شده و گوشه‌های بدنه نرم‌تر شده‌اند تا پایداری آن در هنگام گرفتن گوشی در دست بیشتر باشد، اما این بار بدنه‌ی شیشه‌ای آن از پوشش مات استفاده می‌کند تا جذب آثار انگشت را به‌حداقل برساند. از نظر اندازه و وزن اما شاهد تغییرات چشمگیری از نسل پیشین نیستیم.

این گوشی از نسل سوم تراشه تنسور G3 قدرت می‌گیرد که واحد پردازش تنسور آن آمادگی کامل برای اجرای مدل‌های زبانی مبتنی‌بر دستگاه جمنای نانو را پیدا کرده و اکنون می‌تواند تعداد بیشتری از پارامترهای هوش مصنوعی مولد را پشتیبانی و پردازش کند، به‌ترتیبی که می‌توانیم آن‌را اولین گوشی هوش مصنوعی اندرویدی به‌حساب بیاوریم. به‌لطف افزایش اندازه‌ی حسگرها و گشودگی دوربین‌های ۴۸ مگاپیکسلی اولتراواید و تله‌فوتو هم‌اکنون ثبت تصاویر با جزئیات و جذب نور بیشتر صورت می‌گیرد. مشخصات دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی آن تغییری نداشته است.

آنر مجیک ۶ پرو یکی دیگر از پرچمداران بازار با تراشه Snapdragon 8 Gen 3 محسوب می‌شود. در مواجهه با ماژول بزرگ دوربین پشت درمی‌یابیم که سازنده این گوشی‌را با محوریت دوربین در کنار مشخصات و سخت‌افزاری قدرتمند و به‌چالش کشنده سایر پرچمداران بازار، طراحی و تولید کرده است. این گوشی بدنه‌ای از جنس چرم مصنوعی یا شیشه همراه با فریم آلومینیومی دارد و از نمایشگر ۶٫۸ اینچی با لبه‌های خمیده استفاده می‌کند که از دوربین سلفی و حسگر تشخیص عمق در حفره‌ای کپسولی شکل میزبانی می‌کند.

پرچمداران آنر به‌خاطر کیفیت بالای دوربین شناخته می‌شوند و آنر Magic6 Pro نیز از این قاعده مستثنی نیست. دوربین اصلی از حسگر ۵۰ مگاپیکسلی استفاده می‌کند که تصاویر فوق‌العاده باکیفیتی را هم در شرایط نوری ایدئال و هم در محیط‌های تاریک به‌ثبت می‌رساند. در سمت دیگر دوربین تله‌فوتو ۱۸۰ مگاپیکسلی با بزرگ‌نمایی ۲٫۵ برابری را داریم که از نظر کیفیت راضی‌کننده اما از نظر زوم اپتیکال به‌مراتب با رقبای دوربین‌محورش فاصله دارد. برای ارزیابی کامل تصاویر ثبت‌شده با این گوشی توصیه می‌کنیم که بررسی آنر مجیک ۶ پرو را بخوانید.

شیائومی ۱۴ اولترا، جدیدترین پرچمدار دوربین‌محور شیائومی است که تقریبا تمام عناصر دیگر گوشی را به خدمت دوربین درآورده است و این مسأله به‌خصوص در بخش طراحی به‌وضوح مشاهده می‌شود. هیولای شیائومی از چهار دوربین اصلی،‌ اولتراواید و تله‌فوتو (۳٫۲ برابری و ۵ برابری) با سنسور ۵۰ مگاپیکسلی برای عکاسی استفاده می‌کند. لنز دوربین‌ها و الگوریتم پردازش تصویرشان نیز با همکاری لایکا طراحی شده‌اند.

حسگر دوربین اصلی شیائومی ۱۴ اولترا، ۸۰ درصد بزرگ‌تر از حسگر دوربین اصلی رقیبش، گلکسی S24 اولترا است. لنز دوربین اصلی از دیافراگم متغیر در بازه‌ی f/4.0 تا f/1.63 استفاده می‌کند که در حالت عکاسی Pro، می‌توان گشودگی دیافراگم را به‌اندازه‌ی دلخواه در این بازه تغییر داد. لرزشگیر اپتیکال سوار بر لنز نیز لرزش‌های دست را حین عکاسی و فیلم‌برداری، خنثی می‌کند. برای به‌دست آوردن اطلاعات کافی از عملکرد شیائومی ۱۴ اولترا در عکاسی و قابلیت‌های کیت عکاسی قدرتمندش، مقاله بررسی شیائومی ۱۴ اولترا در زومیت را از دست ندهید.

سامسونگ در گلکسی S24 اولترا با حفظ زبان‌طراحی نسل پیشین، سرانجام استفاده از نمایشگر با لبه خمیده را کنار گذاشته و هم‌اکنون پنل جلو کاملا مسطح شده است. فریم آلومینیومی جای خود را به فریم بادوام‌تر تیتانیومی مات داده و گوشی جلوه‌ی مدرن‌تری به‌خود گرفته است. یک تغییر مهم دیگر این گوشی استفاده از محافظ Gorilla Glass Armor است که با جذب ۷۵ درصدی بازتاب نور، خوانایی صفحه زیر نور شدید را به‌اندازه قابل توجهی افزایش داده است.

با وجود سخت‌افزار قدرتمند و ویژگی‌های شگفت‌آوری چون هفت‌سال به‌روزرسانی سیستم‌عامل، می‌توان لقب «کامل‌ترین پرچم‌دار سال اندروید» را به این گوشی اعطاء کرد. از جمله نقاط قوت این گوشی می‌توان به عملکرد خیره‌کننده‌ی پردازنده Snapdragon 8 Gen 3 به‌خصوص در بازی‌های سنگین اشاره کرد که حتی از آیفون ۱۵ پرو مکس نیز پیشی می‌گیرد.

اطلاعیه: با توجه به منتفی‌‌شدن رجیستری گوشی‌های سری آیفون ۱۴ و آیفون ۱۵ از جمله آیفون ۱۴ پرو مکس و آیفون ۱۵ پرو مکس گوشی‌های مذکور از فهرست بهترین گوشی‌های بازار حذف شده‌اند. ضمناً به علت فقدان سرویس‌های گوگل در گوشی هواوی از عنوان کردن گوشی‌های این برند صرف‌نظر کرده‌ایم.

برای مقایسه‌ی اطلاعات فنی و قیمت روز همه‌ی گوشی‌های موبایل به بخش محصولات زومیت مراجعه کنید. به‌علاوه، در این بخش فضایی برای تبادل‌نظر درباره‌ی گوشی موبایل فراهم کرده‌ایم تا بتوانید به‌راحتی دیدگاه‌ها و سؤال‌هایتان را مطرح کنید. به نظر شما بهترین گوشی دنیا در حال حاضر کدام مدل است؟

سوالات متداول

  • بهترین گوشی‌های سامسونگ موجود در بازار کدام‌اند؟

    درحال‌حاضر گلکسی S24 اولترا بهترین گوشی سامسونگ موجود در بازار است، پس‌ از آن گلکسی S23 اولترا و مدل‌های تاشدنی مانند گلکسی زد فولد ۵ از بهترین گوشی‌های سامسونگ محسوب می‌شوند.

  • بهترین موبایل تا 5 میلیون کدام است؟

    بهترین گوشی تا ۵ میلیون تومان موتو E13 موتورولا و ردمی A3 شیائومی هستند. تراشه‌ی قدرتمند، باتری قابل قبول از دلایل این انتخاب محسوب می‌شوند.

  • بهترین گوشی‌های شیائومی موجود در بازار کدام‌اند؟

    شیائومی ۱۴ اولترا، بهترین گوشی شیائومی موجود در بازار ایران است. پس‌ از آن شیائومی ۱۳ اولترا بهترین گوشی شیائومی در بازار محسوب می‌شود.

  • بهترین گوشی تا 15 میلیون تومان کدام است؟

    بهترین گوشی تا ۱۵ میلیون تومان گلکسی A35 سامسونگ به حساب می‌آید. نمایشگر عالی، دوربین‌های خوب، طول عمر باتری مناسب و پشتیبانی نرم‌افزاری طولانی‌مدت پنج ساله از دلایل این انتخاب است.

با دوستان خود به اشتراک بگذارید

تازه ترین مطالب
فرهنگی هنری,ورزشی,گردشگری,آموزشی

تازه ها

رویدادهای ویژه

به زودی رویدادهای ویژه در این مکان برای شما قابل نمایش خواهد بود.