رسانه اینترنتی فانیلی

بزرگ‌ترین بانک روسیه، با پژوهشگران چینی روی هوش مصنوعی تحقیق می‌کند

بانک Sber، بزرگ‌ترین بانک روسیه، قصد دارد پس‌از آنکه مدل هوش مصنوعی دیپ‌سیک با هزینه‌ای به‌مراتب کمتر از رقبای آمریکایی، تحولی در این حوزه ایجاد کرد، با پژوهشگران چینی در پروژه‌های مشترک هوش مصنوعی همکاری کند.

الکساندر ودیاخین، معاون Sberbank، به رویترز گفت: «Sberbank دانشمندان بسیاری دارد. از طریق آن‌ها قصد داریم با پژوهشگران چینی پروژه‌های تحقیقاتی مشترکی را اجرا کنیم.»

این همکاری در شرایطی شکل می‌گیرد که روسیه و چین به‌دنبال تقویت توانایی‌های داخلی خود در حوزه‌ی فناوری هستند تا از محدودیت‌های اعمال‌شده توسط غرب در زمینه‌ی دسترسی به سخت‌افزار و نرم‌افزارهای پیشرفته عبور کنند.

مقاله‌های مرتبط
  • نزدیک‌ به ۹۰ درصد تراشه‌های روسیه را چین تأمین می‌کند
  • روسیه نمی‌خواهد رقابت در بازار هوش مصنوعی را به آمریکا ببازد

کارشناسان معتقدند همکاری روسیه و چین می‌تواند منجر به توسعه‌ی مدل‌های بومی هوش مصنوعی در مقیاس وسیع شود که به رقبای غربی نزدیک شود یا حتی از آن‌ها پیشی بگیرد.

با دوستان خود به اشتراک بگذارید

تازه ترین مطالب
فرهنگی هنری,ورزشی,گردشگری,آموزشی

تازه ها

رویدادهای ویژه

به زودی رویدادهای ویژه در این مکان برای شما قابل نمایش خواهد بود.