رسانه اینترنتی فانیلی

با خواص عناب آشنا شوید!

عناب میوه‌ای مفید و مغذی است که می‌تواند فواید زیادی برای سلامتی داشته باشد.

عناب میوه‌ای خوشمزه و مغذی است که به دلیل خواص دارویی و درمانی فراوانی که دارد، از دیرباز در طب سنتی مورداستفاده قرار می‌گرفته است. این میوه بومی مناطق گرمسیری و خشک بوده و درختی متوسط با برگ‌های کوچک سبز رنگ دارد. میوه عناب در ابتدا سبز و گرد است، اما پس از رسیدن به رنگ قرمز تیره درآمده و چروک می‌شود. با مجله اینترنتی فانیلی همراه شوید تا با خواص این میوه بیشتر آشنا شوید.

خواص شگفت‌انگیز عناب

برخی از خواص عناب عبارت‌اند از:

تقویت سیستم ایمنی

 عناب به دلیل دارابودن ویتامین C و آنتی‌اکسیدان‌های فراوان، سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و به پیشگیری از بیماری‌های مختلف کمک می‌کند.

آرامش‌بخش و ضداضطراب

 عناب دارای خواص آرامش‌بخش و ضداضطراب است و می‌تواند به رفع بی‌خوابی و استرس کمک کند. تقویت معده و سیستم گوارشی: عناب به هضم غذا کمک کرده و می‌تواند از بروز مشکلات گوارشی مانند سوءهاضمه، نفخ و یبوست جلوگیری کند.

تصفیه خون

 عـناب به دفع سموم از بدن کمک شایانی کرده و هم چنین خون را تصفیه و پاک‌سازی می‌کند. کاهش کلسترول: عناب می‌تواند به کاهش کلسترول بد خون (LDL) و افزایش کلسترول خوب خون (HDL) کمک کند.

کاهش وزن

 عنـاب به دلیل دارابودن فیبر بالا، می‌تواند به احساس سیری کمک کرده و به کاهش وزن و تناسب‌اندام کمک کند.

تقویت حافظه

 عـناب می‌تواند به تقویت حافظه و تمرکز کمک کند و در دراز مدت سبب جلوگیری از بیماری آلزایمر می‌شود.

ضدسرطان

عنـاب به دلیل دارابودن آنتی‌اکسیدان‌های فراوان، می‌تواند به پیشگیری از بروز انواع سرطان کمک کند.

طریقه مصرف عناب

عنـاب یک غذای سالم و خوشمزه است که می‌تواند به روش‌های مختلفی از آن لذت برد. افزودن عنـاب به رژیم غذایی شما راهی آسان برای افزایش مصرف ویتأمین‌ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان‌ها است. عـناب را می‌توان به روش‌های زیر مصرف کنید:

عناب تازه

 عنـاب تازه را می‌توان به‌عنوان یک میان‌وعده سالم و خوشمزه مصرف کرد که خوردن تازه این میوه برای بالابردن سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است.

عـناب خشک: عـناب خشک را می‌توان به‌صورت خوراکی و یا به‌عنوان دم‌نوش مصرف کرد. این میوه میان‌وعده مناسبی برای مدرسه فرزندانتان است.

دم‌نوش عناب

برای تهیه دم‌نوش عـناب، کافی است مقداری عـناب خشک را در آب جوش ریخته و به مدت 10 تا 15 دقیقه دم کنید.

 مربای عناب

1 گرم عـناب، 1 گرم شکر و 1/2 فنجان آب را در قابلمه ای بریزید. بجوشانید و سپس حرارت را کم کنید و به مدت 30 دقیقه بجوشانید یا تا زمانی که مربا غلیظ شود. از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود و سپس در شیشه های تمیز بریزید.

ژله عناب

 100 گرم عـناب، 1/2 فنجان آب و 1/4 فنجان شکر را در قابلمه ای بریزید. بجوشانید و سپس حرارت را کم کنید و به مدت 15 دقیقه بجوشانید. صاف کنید و سپس 1 بسته ژلاتین را طبق دستورالعمل بسته اضافه کنید. به جوش بیاورید، از روی حرارت بردارید و بگذارید 1 دقیقه خنک شود. در شیشه های تمیز بریزید.

موارد منع مصرف عناب

  • زنان باردار و شیرده باید از مصرف عـناب خودداری کنند.
  • افراد مبتلا به دیابت بالا باید در مصرف عنـاب احتیاط کنند.
  • مصرف بیش از حد عـناب می‌تواند منجر به اسهال شود.

در پایان، عـناب میوه‌ای مفید و مغذی است که می‌تواند فواید زیادی برای سلامتی داشته باشد. مصرف این میوه به‌صورت تازه، خشک و یا به‌عنوان دم‌نوش می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی، بهبود عملکرد سیستم گوارشی، کاهش اضطراب و پیشگیری از بروز بیماری‌های مختلف کمک کند.

با دوستان خود به اشتراک بگذارید

تازه ترین مطالب
فرهنگی هنری,ورزشی,گردشگری,آموزشی

تازه ها

رویدادهای ویژه

به زودی رویدادهای ویژه در این مکان برای شما قابل نمایش خواهد بود.