ترشی گوجه فرنگی یکی از ترشیهای بسیار فوری و ساده است که در کمتر از یک روز تهیه میشود و شما میتوانید به راحتی در خانه یک ترشی با هویج و سرکه تهیه کنید. شما میتوانید به دلخواه به این ترشی کمی سبزی معطر اضافه کنید. شما میتوانید از سرکه خانگی یا سرکه قرمز یا سفید استفاده کنید. تفاوت این سرکهها باهم در میزان تند و تیزی آن است. با رسانه اینترنتی فانیلی همراه باشید تا طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی یک روزه را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه ترشی گوجه فرنگی یک روزه:
- گوجه فرنگی ۲ کیلوگرم
- سیر ۲ بوته
- هویج ۴ عدد
- سبزی معطر بهجز ریحان ۲۵۰ گرم
- نمک دریا و سرکه به مقدار لازم
- فلفل تند یا فلفل دلمه ۱ عدد
طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی یک روزه
مرحله اول
ابتدا باید گوجه فرنگیها را بشویید و داخل آبکش بگذارید تا کاملا خشک شود. مهم ترین نکته در تهیه هر نوع ترشی خشک بودن سبزیجات استفاده شده است که اگر مرطوب باشند ترشی شما کپک میزند. گوجه فرنگی را به صورت مکعبی ریز خرد کنید و داخل یک لگن بزرگ بریزید.
مرحله دوم
هویج را پوست بگیرید و ساطوری خرد و به گوجه فرنگی اضافه کنید. سبزی معطر را پاک کنید و داخل لگن آب بریزید و چندین بار بشویید و روی یک پارچه پهن کنید تا خشک شود و بعد ساطوری ریز خرد کنید. سیرها را پوست بگیرید و نگینی کنید. فلفل تند یا دلمهای را نیز بشویید و از وسط به دو نیم کرده و تخمهای آن را جدا کنید.
مرحله سوم
حالا باید داخل کاسهای که گوجه و هویج را ریختید سبزی و فلفل و سیر را نیز اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد بهطور یکدست پخش شوند. داخل یک پارچ نمک دریا را بریزید و به آن سرکه سفید اضافه کنید. دقت کنید به ازای هر لیتر سرکه ۲ قاشق غذاخوری نمک دریا بریزید.
مرحله چهارم
حالا مواد ترشی مخلوطشده را در شیشههای تمیز بریزید و بعد از مخلوط سرکه تهیه شده روی آن را پر کنید و بعد در شیشه را ببندید و ۱ روز در یخچال بگذارید و سپس مصرف کنید.
نکات کلیدی در تهیه ترشی گوجه فرنگی یک روزه
- هیچکدام از مواد استفاده شده نباید خیس باشند.
- حتما این ترشی را باید در یخچال نگه دارید، وگرنه خراب میشود.
- نمک معمولی را جایگزین نمک دریا نکنید.
- اصلا آب نریزید و فقط از ترکیب سرکه و نمک استفاده نمایید.