رسانه اینترنتی فانیلی

صف‌آرایی بهترین‌ها؛ مقایسه گلکسی S25 اولترا با آیفون ۱۶ پرو مکس و پیکسل ۹ پرو XL

سامسونگ شب گذشته با معرفی سری گلکسی اس ۲۵ به ماه‌ها شایعه و گمانه‌زنی پایان داد. پرچمداران جدید سامسونگ عمدتا روی تغییرات نرم‌افزاری و به‌خصوص هوش مصنوعی متمرکزند و تغییرات چشمگیری در طراحی‌شان دیده نمی‌شود.

شاید دیگر باید به تغییرات قطره‌چکانی در طراحی گوشی‌های پرچمدار اپل و سامسونگ عادت کنیم. هر دو شرکت سال‌ها است که از اعمال تغییرات محسوس در طراحی گوشی‌هایشان به‌شدت خودداری می‌کنند و روی بهبود نرم‌افزار تمرکز کرده‌اند. در سال ۲۰۲۴ شاهد استفاده‌ی بی‌پایان از عبارت «هوش مصنوعی» برای گوشی‌های هوشمند مختلف بودیم و به‌نظر می‌رسد این روند در سال ۲۰۲۵ نیز ادامه خواهد یافت.

هوش مصنوعی اگر نگوییم مهم‌ترین، یکی از مهم‌ترین ارکان سه گوشی پرچمدار اپل، گوگل و سامسونگ است. پس اجازه بدهید مقایسه‌ی این سه گوشی را با نرم‌افزار و قابلیت‌های هوش مصنوعی آغاز کنیم.

فهرست مطالب
  • نرم‌افزار و رابط کاربری
  • طراحی و نمایشگر
  • تراشه و قدرت پردازشی
  • دوربین
  • باتری و شارژدهی
  • جمع‌بندی
کپی لینک

نرم‌افزار و رابط کاربری

همزمان با معرفی گلکسی S25، نسخه‌ی پایدار و نهایی رابط کاربری One UI 7 بر بستر اندروید ۱۵ معرفی شد. One UI 7 برخلاف خود گوشی‌های سری S25، تغییرات چشمگیری تجربه کرده است و شاهد بازطراحی عمیق در لایه‌های مختلف رابط کاربری هستیم.

نرم‌افزار و قابلیت‌های هوش مصنوعی به‌قدری برای سامسونگ اهمیت داشت که بخش زیادی از مراسم و بیانیه‌ی رسمی‌اش به معرفی قابلیت‌های گوناگون هوش مصنوعی سری گلکسی S25 اختصاص داشت.

هوش مصنوعی در هر سه گوشی نقش پررنگی دارد

گلکسی S25 اولترا به‌لطف One UI 7 می‌تواند تماس‌ها را رونویسی و خلاصه‌سازی کند، صداهای مزاحم را از ویدیوها حذف کند و با موتور داده‌ی شخصی (Personal Data Engine) بسیاری از عملکردهای هوش مصنوعی را بر بستر دستگاه به‌صورت آفلاین انجام دهد تا امنیت اطلاعات تضمین شود.

از سوی دیگر آیفون ۱۶ پرو مکس با سیستم‌عامل iOS 18 را داریم که انتشار قابلیت‌های نصف‌ونیمه‌ی هوش مصنوعی‌اش بارها خبرساز شده بود.

اپل با به‌روزرسانی iOS 18.2، قابلیتی را به کمرا کنترل اضافه کرد که به‌موجب آن کاربر می‌تواند درست‌ مانند دوربین‌های حرفه‌ای و گوشی‌های اکسپریا، با نصفه‌ فشار دادن دکمه، روی سوژه فوکوس کند و با فشردن کامل، عکس بگیرد.

در به‌روزرسانی iOS 18.2، کاربران آیفون ۱۶ پرو مکس با کمرا کنترل به قابلیتی به‌نام Visual Intelligence با عملکردی مشابه گوگل لنز و Circle to Search دسترسی دارند؛ بدین‌ترتیب که با فشردن طولانی کمرا کنترل می‌توان سوژه‌ی موجود در قاب دوربین را جست‌وجو کرد یا درباره‌ی آن سؤال پرسید.

در بررسی آیفون ۱۶ پرو مکس اشاره کردیم که هوش مصنوعی اپل شاید حرف تازه‌ای برای گفتن نداشته باشد؛ مثلا بسیاری از قابلیت‌هایی مثل مولد تصویر ایمج پلی‌‌گراند، ایمج واند، پاک‌کن کلین‌آپ و ابزارهای بازنویسی متن تقریبا مشابه گوشی گوگل و سامسونگ هستند؛ اما ابزارهای مولد تصویر اپل زیباتر از گوگل و سامسونگ پیاده‌سازی شده‌اند.

در جای‌جای رابط کاربری پیکسل ۹ پرو XL از جمنای اسیستنت گرفته تا اپلیکیشن دوربین و حتی آب‌وهوا، ردپایی از هوش مصنوعی به‌چشم می‌خورد. شاید کاربرد هوش مصنوعی در هیچ گوشی دیگری به‌اندازه‌ی پیکسل ۹ پرو ایکس‌ال پررنگ نباشد.

گلکسی S25 اولترا با دسترسی ویژه‌ای به هوش مصنوعی جمنای دردسترس قرار می‌گیرد؛ به‌طوری که دیگر خبری از دستیار بیکسبی نیست و جمنای نقش دستیار جدید گوشی‌های سامسونگ را ایفا می‌کند.

کپی لینک

طراحی و نمایشگر

طراحی گلکسی S25 اولترا با وجود شباهت زیاد به نسل‌های قبل، تغییرات جالبی مانند گرد شدن گوشه‌ها را تجربه کرده است. حاشیه‌های نمایشگر ۶٫۹ اینچی (۰٫۱ اینچ بزرگ‌تر از گلکسی S24 اولترا) باریک‌تر شده‌اند تا ظاهر بهترین گوشی سامسونگ در سال ۲۰۲۵ مدرن‌تر از گذشته باشد.

گلکسی S25 اولترا / اس ۲۵ اولترا به‌همراه استایلوس اس پن
گلکسی S25 اولترا / اس ۲۵ اولترا نمای سه رخ

از سوی دیگر، آیفون ۱۶ پرو مکس همان فرمول نسل‌های قبلی را تکرار کرده است؛ سه دوربین با آرایش مثلثی در پشت، فریم تخت و نمایشگر بزرگ ۶٫۹ اینچی که حاشیه‌هایش درست مانند رقیب سامسونگی، باریک‌تر از گذشته شده است.

آیفون ۱۶ پرو مکس اپل در دست از نمای جلو
پیکسل ۹ پرو XL در دست

پیکسل ۹ پرو XL برخلاف دو گوشی دیگر شباهت کمتری با نسل قبلی‌اش دارد و گوگل تصمیم گرفت تا اتصال ماژول دوربین به فریم را در نسل جدید از بین ببرد تا شاهد ظاهر تمیزتر و مدرن‌تری باشیم. نمایشگر پیکسل ۹ پرو XL اندازه‌ی ۶٫۸ اینچی دارد.

مقایسه‌ی نمایشگر سه گوشی

گلکسی S25 اولترا

۶٫۹ اینچی از نوع Dynamic LTPO AMOLED 2X، وضوح ۱۴۴۰ در ۳۱۲۰ پیکسل، ۱۲۰ هرتزی، تراکم پیکسلی ۴۹۸ پیکسل‌براینچ

پیکسل ۹ پرو XL

۶٫۸ اینچی از نوع LTPO OLED، وضوح ۱۳۲۰ در ۲۸۶۸ پیکسل، ۱۲۰ هرتزی، تراکم پیکسلی ۴۸۶ پیکسل‌براینچ

آیفون ۱۶ پرو مکس

۶٫۹ اینچ از نوع LTPO Super Retina XDR OLED، وضوح ۱۳۲۰ در ۲۸۶۸ پیکسل، ۱۲۰ هرتزی، تراکم پیکسلی ۴۶۰ پیکسل‌براینچ

کپی لینک

تراشه و قدرت پردازشی

هر سه گوشی حاضر در مقایسه، تراشه‌ی منحصربه‌فرد خود را دارند. آیفون ۱۶ پرو مکس به تراشه‌ی A18 Pro، گلکسی S25 اولترا به تراشه‌ی اسنپدراگون ۸ الیت (نسخه‌ی سفارشی و اورکلاک‌شده) و پیکسل ۹ پرو XL به تراشه‌ی تنسور G4 مجهز هستند.

به‌طور خلاصه، عملکرد تنسور G4 در مقایسه با رقبایش تعریف چندانی ندارد. در بخش CPU، باوجود اینکه تراشه‌ی گوگل از همان هسته‌های اسنپدراگون ۸ نسل ۳ (پرچمدار نسل قبل کوالکام) استفاده می‌کند؛ اما به‌دلیل چیدمان و فرکانس متفاوت هسته‌ها و البته فناوری ساخت سامسونگ، توان رقابت با تراشه‌ی پرچمدار جدید کوالکام را ندارد.

عملکرد تنسور G4 خوب است؛ اما نه در برابر اسنپدراگون ۸ الیت و A18 پرو

A18 Pro در آیفون ۱۶ پرو مکس از ترکیب آشنای دو هسته‌ی پرقدرت و چهار هسته‌‌ی کم‌مصرف در واحد CPU بهره می‌برد. این واحد را پردازنده‌ی گرافیکی ۶ هسته‌ای و واحد پردازش عصبی ۱۶ هسته‌ای همراهی می‌کند. تراشه‌ی جدید اپل با لیتوگرافی ۳ نانومتری N3E شرکت TSMC تولید می‌شود. عملکرد تک‌هسته‌ای درخشان A18 پرو یکی از جنبه‌های قابل توجه عملکرد پردازشی آیفون ۱۶ پرو مکس به‌شمار می‌رود.

در بررسی آیفون ۱۶ پرو مکس اشاره کردیم که اپل هنگام استفاده از GPU برای محاسباتی همچون محو کردن پس‌زمینه‌ی عکس‌ها و تشخیص چهره، برتری ۹۵ درصدی نسبت به گلکسی S24 اولترا دارد؛ هرچند که در رندر بازی‌ها، هنوز برتری با گلکسی و تراشه‌ی اسنپدراگون ۸ نسل ۳ است؛ وضعیتی که می‌تواند با گلکسی S25 اولترا و تراشه‌ی قدرتمندش تغییر کند.

نسخه‌ی سفارشی تراشه‌ی اسنپدراگون ۸ الیت در قلب گلکسی S25 اولترا، دو هسته‌ی ۴٫۴۷ گیگاهرتز و ۶ هسته‌ی ۳٫۵۳ گیگاهرتزی دارد که با واحد گرافیکی آدرنو ۸۳۰ همراهی می‌شود. برای قضاوت درمورد عملکرد این تراشه باید منتظر بررسی کارشناسان زومیت بمانیم؛ اما می‌توان حدس زد که کوالکام قدم بزرگی در زمینه‌ی بهبود عملکرد و بهره‌وری برداشته است.

مقایسه‌ی پردازنده‌ی سه گوشی

مشخصات تراشه

Snapdragon 8 Elite for Galaxy

Apple A18 Pro

Tensor G4

پردازنده‌ی مرکزی

۲ هسته ۴٫۴۷ گیگاهرتز Oryon V2 Phoenix L و ۶ هسته ۳٫۵۳ گیگاهرتز Oryon V2 Phoenix M

۲ هسته‌ی پرقدرت ۴٫۰۴ گیگاهرتزی با ۱۶ مگابایت کش

۴ هسته‌ی کم‌مصرف ۲٫۲ گیگاهرتزی با ۴ مگابایت کش

۲۴ مگابایت کش سیستمی

۱ هسته‌ی ۳٫۱ گیگاهرتزی Cortex-X4 و ۳ هسته‌ی ۲٫۶ گیگاهرتزی Cortex-A720

۴ هسته‌ی ۱٫۹۲ گیگاهرتزی Cortex-A520

گرافیک

Adreno 830

۶ هسته‌ای

۱۴۵۰ مگاهرتز

واحد ۹۴۰ مگاهرتزی Mali-G715 MP7

فرآیند ساخت

۳ نانومتری TSMC

(بهبودیافته: N3E)

۳ نانومتری TSMC

(بهبودیافته: N3E)

۴ نانومتری سامسونگ

کپی لینک

دوربین

هر سه گوشی پرچمدار اپل، گوگل و سامسونگ در نسل‌های قبلی در زمینه‌ی عکاسی حرف‌های زیادی برای گفتن داشتند و این روند با آیفون ۱۶ پرو مکس و پیکسل ۹ پرو XL ادامه پیدا کرد. انتظار می‌رود گلکسی S25 اولترا نیز عکاسی با موبایل را به سطح جدید ببرد؛ هرچند به‌جز دوربین فوق عریض جدید ۵۰ مگاپیکسلی، سایر دوربین‌ها حداقل روی کاغذ تغییری نداشته‌اند.

گلکسی S25 اولترا همان دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی در نسل قبلی را حفظ کرده است و کماکان شاهد استفاده از حسگرهای ۵۰ مگاپیکسلی و ۱۰ مگاپیکسلی برای دوربین‌های تله‌فوتو هستیم.

در مقایسه دوربین آیفون ۱۶ پرو با پیکسل ۹ پرو و گلکسی S24 اولترا، دیدیم که پرچمدار سامسونگ امتیاز بالاتری از آیفون کسب کرد. فارغ از جنگ مگاپیکسل‌ها، بار دیگر باید به هوش مصنوعی اشاره کنیم که نقشی محوری در عکاسی هر سه گوشی حاضر در این مقایسه ایفا می‌کند.

اپل در آیفون ۱۶ پرو مکس با افزودن دکمه‌ی فیزیکی کمرا کنترل تلاش کرد تا توانایی‌های دوربین گوشی‌اش را به سبکی متفاوت از قبل در اختیار کاربران قرار دهد. جدای از دکمه‌ی مخصوص دوربین، ابزار هوش مصنوعی Visual Intelligence کمک می‌کند تا سبک‌های مختلف تصویر را هنگام عکاسی امتحان کنید.

هوش مصنوعی، تجربه‌ی عکاسی با پرچمداران را دست‌خوش تغییرات چشمگیری کرده است

دوربین اصلی و فوق عریض آیفون ۱۶ پرو مکس، حسگر ۴۸ مگاپیکسلی دارند و برای دوربین تله‌فوتو حسگر ۱۲ مگاپیکسلی در نظر گرفته شده است.

در سوی دیگر، گوگل میلیون‌ها پارامتر و مدل یادگیری و سال‌ها داده‌های جمع‌آوری‌شده‌ی خود را برای ثبت متمایزترین تصاویر وارد میدان کرده و نقش نرم‌افزار را از همیشه پررنگ‌تر می‌کند.

پیکسل ۹ پرو XL مجموعه‌‌دوربین‌های سال قبل را حفظ کرده است؛ یعنی از همان حسگر ۵۰ مگاپیکسلی برای دوربین اصلی و دو حسگر ۴۸ مگاپیکسلی برای ثبت تصاویر فوق عریض و تله‌فوتو (با بزرگ‌نمایی پنج برابری) استفاده می‌کند.

مقایسه‌ی دوربین سه گوشی

نام گوشی

دوربین اصلی

دوربین فوق عریض

دوربین تله‌فوتو

دوربین سلفی

گلکسی S25 اولترا

حسگر: ۲۰۰ مگاپیکسلی ابعاد 1/1.3 اینچ پیکسل‌های ۰٫۶ میکرومتری فوکوس خودکار چندمحوره با تشخیص فاز لرزش‌گیر اپتیکال

لنز: ۲۴ میلی‌متری با دیافراگم f/1.7

حسگر: ۵۰ مگاپیکسلی پیکسل‌های ۰٫۷ میکرومتری فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز

لنز: دیافراگم f/1.9

حسگر: ۵۰ مگاپیکسلی ابعاد 1/2.52 اینچ پیکسل‌های ۰٫۷ میکرومتری

لنز: ۱۱۱ میلی‌متری بزرگ‌نمایی اپتیکال ۵ برابر دیافراگم f/3.4

دوربین تله‌فوتو دوم: حسگر ۱۰ مگاپیکسلی با ابعاد 1/3.52 اینچ و پیکسل‌های ۱٫۱۲ میکرومتری و لنز ۶۷ میلی‌متری با دیافراگم f/2.4

حسگر: ۱۲ مگاپیکسلی ابعاد 1/3.2 اینچ پیکسل‌های ۱٫۱۲ میکرومتری

لنز: ۲۶ میلی‌متری با دیافراگم f/2.2

آیفون ۱۶ پرو مکس

حسگر: ۴۸ مگاپیکسل IMX903 سونی

ابعاد 1/1.28 اینچ

پیکسل‌های ۱٫۲۲ میکرومتر

فوکوس خودکار تشخیص فاز

لرزش‌گیر اپتیکال سنسور-شیفت

لنز: ۲۴ میلی‌متر

دیافراگم f/1.78

حسگر: ۴۸ مگاپیکسل

ابعاد 1/2.55 اینچ

پیکسل‌های ۰٫۷ میکرومتر

فوکوس خودکار تشخیص فاز

لنز: ۱۳ میلی‌متر

دیافراگم f/2.2

حسگر: ۱۲ مگاپیکسل IMX913 سونی

ابعاد 1/3.06 اینچ

پیکسل‌های ۱٫۱۲ میکرومتر

فوکوس خودکار تشخیص فاز Dual Pixel

لرزش‌گیر اپتیکال سنسور-شیفت

لنز: ۱۲۰ میلی‌متر

دیافراگم f/2.8

بزرگ‌نمایی اپتیکال ۵ برابر

حسگر: ۱۲ مگاپیکسل IMX714 سونی

ابعاد 1/3.6 اینچ

پیکسل‌های ۱٫۰ میکرومتر

فوکوس خودکار تشخیص فاز

لنز: ۲۳ میلی‌متر

دیافراگم f/1.9

پیکسل ۹ پرو XL

حسگر: ۵۰ مگاپیکسل

ابعاد 1/1.31 اینچ

پیکسل‌های ۱٫۲ میکرومتر

فوکوس خودکار تشخیص فاز Dual Pixel

فوکوس خودکار لیزری

لنز: ۲۴ میلی‌متر

دیافراگم f/1.68

لرزش‌گیر اپتیکال

حسگر: ۴۸ مگاپیکسل

ابعاد 1/2.55 اینچ

پیکسل‌های ۰٫۷ میکرومتر

فوکوس خودکار تشخیص فاز Dual Pixel

لنز: ۱۲ میلی‌متر

دیافراگم f/1.7

فاقد لرزش‌گیر

حسگر: ۴۸ مگاپیکسل

ابعاد 1/2.55 اینچ

پیکسل‌های ۰٫۷ میکرومتر

فوکوس خودکار تشخیص فاز Dual Pixel

لنز: ۱۱۰ میلی‌متر پریسکوپی (بزرگ‌نمایی ۵ برابری)

دیافراگم f/2.8

لرزش‌گیر اپتیکال

حسگر: ۴۲ مگاپیکسل

فوکوس خودکار تشخیص فاز Dual Pixel

لنز: ۱۸ میلی‌متر

دیافراگم f/2.2

فاقد لرزش‌گیر اپتیکال

کپی لینک

باتری و شارژدهی

سامسونگ امسال هم ظرفیت باتری گلکسی S25 اولترا را افزایش نداد تا همچنان شاهد باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی باشیم. از سوی دیگر آیفون ۱۶ پرو مکس با باتری ۴۶۸۵ میلی‌آمپرساعتی‌اش نسبت‌به رقیب کره‌ای، اختلاف چندانی ندارد. هر دو گوشی از حداکثر توان شارژ سیمی ۴۵ وات پشتیبانی می‌کنند.

گلکسی S25 اولترا ضمن بهره‌مندی از شارژ بی‌سیم ۲۵ وات از استاندارد شارژ Qi2 پشتیبانی می‌کند. همین ویژگی‌ها در آیفون ۱۶ پرو مکس نیز دیده می‌شوند.

پیکسل ۹ پرو XL باتری ۵۰۶۰ میلی‌آمپرساعتی دارد که از حداکثر توان شارژ ۳۷ وات پشتیبانی می‌کند. گوشی پرچمدار گوگل را می‌توان با حداکثر توان ۲۳ وات به‌صورت بی‌سیم شارژ کرد.

کپی لینک

جمع‌بندی

هر سه گوشی پرچمداری که در این مقاله مقایسه شدند به قوی‌ترین تراشه‌های دنیای موبایل، بهترین دوربین‌ها و مجموعه‌ی کاملی از قابلیت‌های نرم‌افزاری مجهز شده‌اند که بتوانند در عصر هوش مصنوعی، در میان موج فزاینده‌ی رقابت در این حوزه، قد علم کنند.

گلکسی S25 اولترا، آیفون ۱۶ پرو مکس و پیکسل ۹ پرو XL هر سه نمایندگان شایسته‌ای برای برندهای خود هستند که هر یک به‌شیوه‌ای می‌خواهند تجربه‌ی کار با گوشی را متحول کنند؛ اما هر سه برای این هدف از یک کلیدواژه استفاده می‌کنند: «هوش مصنوعی.»

مقاله‌های مرتبط
  • مقایسه گلکسی S25 اولترا با نسل قبل؛ نبرد پرهیجان در زمین سامسونگ
  • مقایسه گلکسی S25 و گلکسی S25 پلاس با نسل قبل؛ لیست تمامی تغییرات

اینکه هوش مصنوعی تا چه حد روی تجربه‌ی کار با گوشی‌هایمان اثر می‌گذارد تنها گذر زمان نشان خواهد داد؛ اما می‌توان امیدوار بود که گوگل، اپل و سامسونگ نسخه‌ی منحصربه‌فرد خود را از قابلیت‌های هوش مصنوعی ارائه دهند تا به‌جای عملکردهایی مشابه پشت نام‌های تبلیغاتی خوش آب و رنگ، به‌معنای واقعی شاهد رقابت جذاب‌تری باشیم.

مقایسه 3 محصول
پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی اس 25 اولترا سامسونگ آبی / Samsung Galaxy S25 Ultraگلکسی اس 25 اولترا سامسونگ پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 پرو مکس اپل مشکی / Apple iPhone 16 Pro Maxآیفون 16 پرو مکس اپل پنل جلو و پشت گوشی موبایل پیکسل 9 پرو XL گوگل مشکی / Google Pixel 9 Pro XLپیکسل 9 پرو XL گوگل
مدل‌‌ نامبرها SM-S938B
SM-S938B/DS
SM-S938U
SM-S938U1
SM-S938W
SM-S938N
SM-S9380
SM-S938E
SM-S938E/DS
A3296 (جهانی)
A3084 (ایالات متحده)
A3295 (خاورمیانه، کانادا و مکزیک)
A3297 (چین و هنگ کنگ)
GGX8B
GZC4K
GQ57S
حدود قیمت در زمان عرضه حدود 1300 دلار حدود 1200 دلار حدود 1100 دلار
تاریخ معرفی 22 ژانویه 2025 9 سپتامبر 2024 13 آگست 2024
وضعیت عرضه عرضه در آینده نزدیک عرضه شده عرضه شده
تاریخ عرضه 3 فوریه 2025 20 سپتامبر 2024 22 آگست 2024
نوع سیستم‌عامل اندروید iOS اندروید
سیستم‌عامل در زمان عرضه اندروید 15 iOS 18 اندروید 14
توضیحات سیستم‌عامل عرضه با رابط کاربری One UI 7
7 به‌روزرسانی اصلی اندروید
7 به‌روزرسانی اصلی اندروید
نرخ مخصوص جذب اروپا (SAR EU) 0.99 وات بر کیلوگرم (سر)
1.40 وات بر کیلوگرم (بدن)
ابعاد 162.8 در 77.6 در 8.2 میلی‌متر 163 در 77.6 در 8.25 میلی‌متر 162.8 در 76.6 در 8.5 میلی‌متر
وزن 218 گرم 227 گرم 221 گرم
جنس پشت شیشه – گوریلا گلس Armor 2 شیشه – گوریلا گلس شیشه – گوریلا گلس Victus 2
جنس جلو شیشه – گوریلا گلس Armor 2 شیشه – سرامیک شیلد شیشه – گوریلا گلس Victus 2
جنس فریم فلز – تیتانیوم گرید 5 فلز – تیتانیوم گرید 5 فلز – آلومینیوم
رنگ مشکی
آبی
خاکستری
سفید
سبز
طلایی
مشکی
سفید
خاکستری
بژ
مشکی
خاکستری
کرم
صورتی روشن
ابعاد نمایشگر 6.9 اینچ 6.9 اینچ 6.8 اینچ
نوع نمایشگر Dynamic LTPO AMOLED 2X LTPO Super Retina XDR OLED LTPO OLED
حداکثر نرخ نوسازی (Refresh Rate) 120 هرتز 120 هرتز 120 هرتز
رزولوشن 1440 در 3120 پیکسل 1320 در 2868 پیکسل 1344 در 2992 پیکسل
تراکم پیکسلی ~498 پیکسل در اینچ ~460 پیکسل در اینچ ~486 پیکسل در اینچ
نسبت تصویر 19.5:9 19.5:9 20:9
نسبت نمایشگر به بدنه ~92.5 درصد ~91.4 درصد ~88.0 درصد
حداکثر روشنایی 2600 نیت (Peak) 1000 نیت (Typ)
1600 نیت (HDR)
2000 نیت (HBM)
2000 نیت (HBM)
3000 نیت (Peak)
استانداردهای HDR HDR10+ دالبی ویژن
HDR10
HDR10+
سایر مشخصات نمایشگر نمایشگر همیشه روشن (Always-on Display)
نمایش 16.7 میلیون رنگ
نمایشگر همیشه روشن (Always-on Display)
پشتیبانی از فضای رنگی DCI-P3
پوشش اولفوبیک
نمایشگر همیشه روشن (Always-on Display)
نمایش 16.7 میلیون رنگ
مدل تراشه Qualcomm SM8750-AB Snapdragon 8 Elite Apple A18 Pro Google Tensor G4
فرآیند ساخت تراشه 3 نانومتر 3 نانومتر 4 نانومتر
تعداد هسته پردازنده 8 هسته 6 هسته 8 هسته
مشخصات هسته‌ها 2 هسته 4.47 گیگاهرتز Oryon V2 Phoenix L و 6 هسته 3.53 گیگاهرتز Oryon V2 Phoenix M 1 هسته 3.10 گیگاهرتز Cortex-X4 و 3 هسته 2.60 گیگاهرتز Cortex-A720 و 4 هسته 1.92 گیگاهرتز Cortex-A520
پردازنده گرافیکی Adreno 830 Apple GPU Mali-G715 MC7
سایر مشخصات تراشه پردازنده گرافیک 6 هسته‌ای
ترکیب حافظه داخلی و رم 256 گیگابایت / 12 گیگابایت رم
512 گیگابایت / 12 گیگابایت رم
1 ترابایت / 12 گیگابایت رم
256 گیگابایت / 8 گیگابایت رم
512 گیگابایت / 8 گیگابایت رم
1 ترابایت / 8 گیگابایت رم
128 گیگابایت / 16 گیگابایت رم
256 گیگابایت / 16 گیگابایت رم
512 گیگابایت / 16 گیگابایت رم
1 ترابایت / 16 گیگابایت رم
رم 12 گیگابایت رم 8 گیگابایت رم 16 گیگابایت رم
حافظه داخلی 256 گیگابایت
512 گیگابایت
1 ترابایت
256 گیگابایت
512 گیگابایت
1 ترابایت
128 گیگابایت
256 گیگابایت
512 گیگابایت
1 ترابایت
نوع حافظه داخلی UFS 4.0 NVMe UFS 3.1
درگاه کارت حافظه

ندارد

ندارد

ندارد

پیکربندی دوربین پشت واید/استاندارد
اولتراواید
تله‌فوتو پریسکوپی
تله‌فوتو
واید/استاندارد
اولتراواید
تله‌فوتو پریسکوپی
تشخیص عمق
واید/استاندارد
اولتراواید
تله‌فوتو پریسکوپی
دوربین اصلی – واید/استاندارد 200 مگاپیکسل 48 مگاپیکسل 50 مگاپیکسل
مشخصات دوربین اصلی – واید/استاندارد لنز واید
24 میلی‌متری
فوکوس خودکار چندمحوره با تشخیص فاز
لرزش‌گیر اپتیکال تصویر
1/1.3 اینچ سایز سنسور
0.6 میکرومتر سایز پیکسل
f/1.7
لنز واید
24 میلی‌متری
فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز
لرزش‌گیر اپتیکال تصویر از نوع سنسور شیفت
1/1.28 اینچ سایز سنسور
1.22 میکرومتر سایز پیکسل
f/1.78
لنز واید
25 میلی‌متری
فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز
لرزش‌گیر اپتیکال تصویر
1/1.31 اینچ سایز سنسور
1.2 میکرومتر سایز پیکسل
f/1.68
دوربین اولتراواید 50 مگاپیکسل 48 مگاپیکسل 48 مگاپیکسل
مشخصات دوربین اولتراواید لنز اولتراواید
پوشش 120 درجه
فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز
0.7 میکرومتر سایز پیکسل
f/1.9
حالت Super Steady ضبط بدون لرزش ویدیو
لنز اولتراواید
13 میلی‌متری
فوکوس خودکار با تشخیص فاز
پوشش 120 درجه
0.7 میکرومتر سایز پیکسل
f/2.2
لنز اولتراواید
فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز
پوشش 123 درجه
1/2.55 اینچ سایز سنسور
f/1.7
دوربین تله‌‌فوتو 50 مگاپیکسل 12 مگاپیکسل 48 مگاپیکسل
مشخصات دوربین تله‌فوتو لنز تله‌فوتو پریسکوپی
111 میلی‌متری
فوکوس خودکار با تشخیص فاز
لرزش‌گیر اپتیکال تصویر
بزرگ‌نمایی اپتیکال 5 برابر
1/2.52 اینچ سایز سنسور
0.7 میکرومتر سایز پیکسل
f/3.4
لنز تله‌فوتو پریسکوپی
120 میلی‌متری
فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز
لرزش‌گیر اپتیکال تصویر از نوع سنسور شیفت سه‌بعدی
بزرگ‌نمایی اپتیکال 5 برابر
1/3.06 اینچ سایز سنسور
1.12 میکرومتر سایز پیکسل
f/2.8
لنز تله‌فوتو پریسکوپی
113 میلی‌متری
فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز
لرزش‌گیر اپتیکال تصویر
بزرگ‌نمایی اپتیکال 5 برابر
1/2.55 اینچ سایز سنسور
f/2.8
سایر دوربین‌ها دوربین تله‌فوتو دوم
10 مگاپیکسل
67 میلی‌متری
فوکوس خودکار با تشخیص فاز
لرزش‌گیر اپتیکال تصویر
بزرگ‌نمایی اپتیکال 3 برابر
1/3.52 اینچ سایز سنسور
1.12 میکرومتر سایز پیکسل
f/2.4
حداکثر رزولوشن فیلم‌برداری دوربین‌ پشت 8K 4K 8K
رزولوشن و نرخ فریم ویدئو 8K@24/30fps
4K@30/60/120fps
1080p@30/60/240fps
4K@24/25/30/60/100/120fps
1080p@25/30/60/120/240fps
8K@30fps
4K@24/30/60fps
1080p@24/30/60/120/240fps
توضیحات فیلم‌برداری لرزش‌گیر الکترونیکی تصویر-ژیروسکوپی
فیلم‌برداری +HDR10
فیلم‌برداری 10 بیت HDR
ضبط صدای استریو
فیلم‌برداری 10 بیت HDR
فیلم‌برداری دالبی‌ویژن HDR تا سقف 60 فریم بر ثانیه
قابلیت ProRes
حالت Cinematic
فیلم‌برداری سه‌بعدی
ضبط صدای استریو
لرزش‌گیر اپتیکال تصویر
لرزش‌گیر الکترونیکی تصویر-ژیروسکوپی
فیلم‌برداری 10 بیت HDR
مشخصات دوربین تشخیص عمق حسگر TOF 3D LiDAR
دوربین سلفی اصلی 12 مگاپیکسل 12 مگاپیکسل 42 مگاپیکسل
مشخصات دوربین سلفی اصلی لنز واید
26 میلی‌متری
فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز
1/3.2 اینچ سایز سنسور
1.12 میکرومتر سایز پیکسل
f/2.2
لنز واید
23 میلی‌متری
فوکوس خودکار با تشخیص فاز
لرزش‌گیر اپتیکال تصویر
f/1.9
لنز اولتراواید
17 میلی‌متری
فوکوس خودکار با تشخیص فاز
پوشش 103 درجه
f/2.2
حداکثر رزولوشن فیلم‌برداری دوربین‌ سلفی 4K 4K 4K
رزولوشن و نرخ فریم ویدئو سلفی 4K@30/60fps
1080p@30fps
4K@24/25/30/60fps
1080p@25/30/60/120fps
4K@30/60fps
1080p@30/60fps
دوربین تشخیص عمق و هویت‌سنجی حسگر SL 3D
تشخیص عمق و بیومتریک
توضیحات فیلم‌برداری سلفی لرزش‌گیر الکترونیکی تصویر-ژیروسکوپی
ظرفیت باتری 5000 میلی‌آمپر ساعت 4685 میلی‌آمپر ساعت 5060 میلی‌آمپر ساعت
نوع باتری لیتیوم‌ یونی لیتیوم‌ یونی لیتیوم یونی
تعویض‌پذیری باتری غیر قابل تعویض توسط کاربر غیر قابل تعویض توسط کاربر غیر قابل تعویض توسط کاربر
حداکثر توان شارژ پشتیبانی شده 45 وات 45 وات 37 وات
پشتیبانی از شارژ سریع

دارد

دارد

دارد

پشتیبانی از شارژ بی‌سیم

دارد

دارد

دارد

حداکثر توان شارژ بی‌سیم 25 وات 25 وات 23 وات
زمان موردنیاز برای شارژ 65 درصد در 30 دقیقه (باسیم) 50 درصد در 30 دقیقه (باسیم) 70 درصد در 30 دقیقه (باسیم)
سایر ویژگی‌های شارژ و باتری پشتیبانی از فناوری شارژ بی‌سیم Qi2
شارژ معکوس بی‌سیم 4.5 وات
پشتیبانی از فناوری Power Delivery 3
پشتیبانی از فناوری Power Delivery 2
شارژ سریع بی سیم 15 وات Qi2 و 25 وات در صورت استفاده از MagSafe
شارژ معکوس 4.5 وات
فاقد شارژر درون جعبه
پشتیبانی از فناوری Power Delivery 3
پشتیبانی از فناوری PPS
پشتیبانی از شارژ معکوس بی‌سیم
پشتیبانی از فناوری شارژ بی‌سیم Qi
فاقد شارژر درون جعبه
درگاه اتصال USB Type-C 3.2 USB Type-C 3.2 Gen 2 USB Type-C 3.2
پشتیبانی از OTG

دارد

ندارد

دارد

سایر مشخصات درگاه‌‌ پشتیبانی از DisplayPort 1.2 خروجی ویديو DisplayPort
نوع اسپیکر استریو (دوگانه) استریو (دوگانه) استریو (دوگانه)
جک 3.5 میلی‌متری

ندارد

ندارد

ندارد

ویژگی‌‌های صوتی صدای 32 بیت / 384 کیلوهرتز
تیون شده توسط AKG
حسگرها حسگر اثرانگشت
شتاب‌سنج
ژیروسکوپ
حسگر مجاورت
قطب‌نما
فشارسنج هوا
حسگر نور محیط
حسگر هال
حسگر تشخیص چهره سه‌بعدی
شتاب‌سنج
ژیروسکوپ
حسگر مجاورت
قطب‌نما
فشارسنج هوا
حسگر نور محیط
حسگر اثرانگشت
شتاب‌سنج
ژیروسکوپ
حسگر مجاورت
قطب‌نما
فشارسنج هوا
تشخیص دما
حسگر نور محیط
نوع حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر (اولتراسونیک) زیر نمایشگر (اولتراسونیک)
Wi-Fi Wi-Fi 7 (802.11be) a/b/g/n/ac/ax/be Wi-Fi 7 (802.11be) a/b/g/n/ac/ax/be Wi-Fi 7 (802.11be) a/b/g/n/ac/ax/be
توضیحات Wi-Fi سه بانده (Tri-Band)
وای‌فای دایرکت (Wi-Fi Direct)
هات اسپات (Wi-Fi Hotspot)
دو بانده (Dual Band)
هات اسپات (Wi-Fi Hotspot)
سه بانده (Tri-Band)
وای‌فای دایرکت (Wi-Fi Direct)
بلوتوث 5.4 5.3 5.3
توضیحات بلوتوث پشتیبانی از A2DP
از نوع کم مصرف یا LE
پشتیبانی از A2DP
از نوع کم مصرف یا LE
پشتیبانی از AAC
پشتیبانی از A2DP
از نوع کم مصرف یا LE
پشتیبانی از aptX HD
فناوری‌ ارتباطی GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE / 5G GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE / 5G GSM / HSPA / LTE / 5G
پشتیبانی از 5G

دارد

دارد

دارد

سیم‌کارت تک سیم‌کارت (نانو سیم و eSIM)
تک سیم‌‌کارت (فقط eSIM)
دو سیم‌کارت dual stand-by (2 نانو سیم + eSIM)
تک سیم‌کارت (نانو سیم و eSIM)
دو سیم‌کارت dual stand-by (نانو سیم)
تک سیم‌کارت (نانو سیم و eSIM)
مسیریابی و GPS GPS/A-GPS/GLONASS/GALILEO/BDS/QZSS GPS/A-GPS/GLONASS/GALILEO/BDS/QZSS/NavIC GPS/A-GPS/GLONASS/GALILEO/BDS/QZSS/NavIC
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

تازه ترین مطالب
فرهنگی هنری,ورزشی,گردشگری,آموزشی

تازه ها

رویدادهای ویژه

به زودی رویدادهای ویژه در این مکان برای شما قابل نمایش خواهد بود.