سمنو دسر خوشمزه و غلیظ و کشداری است که مزه شیرین و رنگ قرمز زیبایی دارد. سمنو را میتوان به صورت آماده از بیرون تهیه کرد اما طرز تهیه سمنو در منزل هم کار سختی نیست و باید در پخت آن نکاتی را رعایت نمود تا یک سمنوی خوشمزه با طعم و رنگ بینظیر تهیه نمود. برای تهیه سمنو خوشمزه با مجله اینترنتی فانیلی همراه باشید تا بدانید راز خوش رنگ شدن سمنو چیست؟
چرا رنگ سمنو قرمز نمیشود؟
راز خوش رنگ شدن سمنو را در موارد زیر بیابید:
- در هنگام پخت سمنو از قابلمه مناسب و مسی استفاده کنید.
- حرارت پخت سمنو خیلی کم یا خیلی زیاد نباشد.
- نباید مدت زمان پخت سمنو کم باشد.
- از جوانه گندم سبز شده استفاده نکنید.
- اجازه دهید سـمنو دم بکشد.
راز خوش رنگ شدن سـمنو
- این دسر خوشمزه را در قابلمه مسی تهیه کنید، اینگونه دسر شما قهوهای روشنمیشود.
- در پخت سـمنو با رنگ قرمز عالی، حتما به شعله گاز توجه کنید و سـمنو را با حرارت ملایم بپزید.
- در پخت سـمنو صبر و حوصله داشته باشید و عجله نکنید و اجازه دهید سـمنو کامل جا بیفتد.
- برای راز خوش رنگ شدن سـمنو، بعد از پخت حدود ۲ ساعت در قابلمه را با یک دمکنی بپوشانید تا سـمنو دم بکشد. شعله گاز در این مرحله باید تا حد امکان کم باشد تا رنگ سـمنو تیره شود. در طول این مدت گاهی سـمنو را هم بزنید تا ته نگیرد.
- اگر مقدار سمنوی شما کم است و در قابلمه کوچکتری آن را پختهاید، به جای دم کردن آن میتوانید قابلمه سـمنو را به مدت یک ساعت درون فر قرار دهید تا آماده شود.
- توجه داشته باشید که جوانههای گندم به هیچ وجه نباید سبز بشوند، در غیر این صورت از خیر داشتن سـمنو خوشرنگ بگذرید.
- اگر سـمنو در حین پخت غلیظ شد اما رنگ آن به رنگ دلخواه ما در نیامد، دو الی سه لیوان آب به آن بیفزایید و هم بزنید و بگذارید باز هم خوب بجوشد و مجددا دم بکشد.
- برای خوشرنگ شدن سـمنو، سه ساعت مانده به اینکه سـمنو دم بکشد، حتما به آن روغن اضافه نمایید.
- برای راز خوش رنگ شدن سـمنو: در هنگام پخت و جوش آمدن آن به ظرف مسی یکی دو قالب لیوانی یخ اضافه کنید تا سـمنو به رنگ قرمز زیبا در بیاید و کاملا مغزپخت شود.