کمبود وقت باعث شده تا بسیاری ازما روند ثابتی برای پخت غذا داشته باشیم و تنوع غذایی بسیاری از ما کم شود؛ اگر شما هم مانند افراد بسیاری که در اطراف خود دارید از پخت برنج و غذاهای تکراری خسته شدهاید، در این مطلب از رسانه اینترنتی فانیلی با ما همراه باشید تا پخت خوراک جگر مرغ متفاوتی را به شما آموزش دهیم؛ پیشنهاد میکنیم حتی اگر جگر مرغ را دوست ندارید، این رسپی را حتما امتحان کنید.
خواص جگر مرغ
برخلاف تصور بسیاری از افراد که فکر میکنند جگر مرغ برای بدن مضر است، لازم به ذکر است که خواص این ماده برای بدن بیشتر از ضرر آن است؛ این ماده خوراکی و مقوی میتواند میزان استرس را تا حد بسیار زیادی کاهش دهد؛ به همین دلیل به افرادی که در محیطهای پر تنش کار میکنند، پیشنهاد میشود که خوردن خوراک جگر مرغ را در برنامه غذایی خود قرار دهند؛ از دیگر فواید جگر مرغ میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- تقویت ذهن،انرژی و سیستم ایمنی
- سلامت دندان ها و استخوان ها با جگر مرغ
- درمان کم خونی با جگر مرغ
مواد لازم برای درست کردن جگر مرغ:
- جگر مرغ: 2 بسته
- پیاز: 1 عدد
- رب: 1 قاشق غذا خوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- نمک: نصف قاشق چایخوری
- نمک: نصف قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
نحوه پخت جگر مرغ
خوراک جگر مرغ را میتوان با توجه به ذائقه خود با مواد اولیه متفاوتی طبخ کرد؛ برای مثال عدهای دوست دارند جگر مرغ را با سیب زمینی یا قارچ درست کنند و عدهای دیگر طرز تهیه جگر مرغ با رب انار را دوست دارند؛ در ادامه روشی را به شما آموزش دادهیم که بتوانید در مدت زمان کمی با مواد اولیه محجدود، یک خوراک خوشمزه آماده کنید؛ از این خوراک میتوانید برای ساندویچ جگر مرغ هم استفاده کنید.
مرحل اول
ابتدا پیاز را به صورت خلالی ریز خرد کرده و درون یک قابلمه مناب با مقداری روغن به خوبی تفت دهید؛ توجه داشته باشید که پیاز داغ نقش بسیار مهمی در مزه غذا دارد و هر چقدر مقدار آن بیشتر باشد، غذا را خوشمزهتر میکند.
مرحله دوم تهیه خوراک جگر مرغ
بعد از آنکه پیاز کمی سبک و شیشهای شد، ادویهها را اضافه کرده و تفت تا بوی آن آزاد شود؛ سپس رب را اضافه کرده و مجدد تفت دهید تا رنگ باز کند و بوی خامی آن از بین برود؛ در این مرحله توجه داشته باشید که اگر به غذاهای ملس علاقه دارید، میتوانید از مقداری رب انار هم استفاده کنید.
مرحله پایانی طرز تهیه خوراک جـگر مرغ
در این مرحله جـگر مرغ را به مواد اضافه کرده و خوب با یکدیگر مخلوط کنید؛ بعد از آنکه جگرها به خوبی سرخ شد و رنگ پس داد، یه مددت 10 دقیقه در ظرف را گذاشته تا به خوبی مغذپخت شود؛ بعد از گذشت این مدت زمان خـوراک مرغ خوشمزه شما آماده است و میتوانید نوش جان کنید.