کره زمین در حدود ۴.۵ میلیارد سال پیش به وجود آمده است. به علت وجود آب و اکسیژن که برای حیات ضروریاند سیاره زمین منحصر بهفردترین سیاره منظومه شمسی لقب گرفته است. اولین موجودات زنده تقریبا ۳.۸ میلیارد سال قبل حیات خود را در زمین شروع کردند و اولین دایناسورها حدود ۱۵۰ میلیون سال پیش بر روی زمین پا گذاشتند. در ادامه این مطلب از مجله اینترنتی فانیلی درباره عمر کره زمین صحبت خواهیم کرد.
عمر کره زمین
بر اساس اظهارنظرهای مختلف، قدمت انسان در کره خاکی به چند میلیون سال قبل باز میگردد. انسانی که امروزه با استفاده از قدرت تفکر خود توانسته است پیشرفتهای بسیار زیادی بر روی زمین داشته باشد. زندگی بشر در کره خاکی همیشگی نخواهد بود. بر اساس گفته کارشناسان یک میلیارد سال دیگر حیاتی در کره زمین وجود نخواهد داشت.
هنوز دو میلیارد سال از عمر سیاره زمین باقی مانده است
بر اساس محاسبات یک ستاره شناس، ابتدا گیاهان و جانواران پس از یک میلیارد سال به حیات خود پایان خواهند داد. با پیرتر شدن خورشید، انرژی متصاعد از آن افزایش خواهد یافت. در نتیجه باعث گرمتر شدن زمین میشود. همچنین کاهش دی اکسید کربن در اتمسفر را به همراه خواهد داشت.
باافزایش غلظت دی اکسید کربن و گازهای گلخانهای دیگر، سرنوشت اقلیمی زمین تغییر خواهد کرد. طبق تحقیقات، زمین ۱.۱میلیارد سال دیگر مثل سیاره ناهید تحت پدیده گازهای گلخانهای قرار میگیرد و به یک سیاره داغ تبدیل میشود.
محققان این موسسه اعتقاد دارند وقتی خورشید تبدیل به یک غول آتشین میشود و اندازه آن دهها برابر افزایش مییابد، به مدار زمین نمیرسد و تنها سیاره تیر و ناهید را میبلعد.
ارتباط خورشید و پایان عمر کره زمین
اکثر محققان نقطه مشترکی به نام خورشید دارند که ارتباط مستقیم با پایان عمر کره زمین دارد. با گذشت زمان و افزایش حجم خورشید سیارههای زیادی نابود خواهند شد.
هر چند انسان در سالهای گذشته موفق شده است به سیارههای دیگر سفر کند، اما هنوز سیارهای جز زمین را برای سکونت پیدا نکرده است. این موضوع میتواند زندگی بشر در دوران دور را با خطرات جدی مواجه کند.