چیکن پوتین کانادایی ؛ اگر با غذاهای بینالمللی آشنایی اندکی هم داشته باشید، احتمالا نام غذای پوتین را شنیدهاید. این اسنک پرطرفدار و معروف کاناداییها که در اصل غذای طبقه فقیر کبک بوده، بعدها جای خود را بین کل مردم آمریکا باز کرد. تا جایی که در حال حاضر جشنهای سالانه پوتین در مونترال، کبک سیتی و درموندویل، همچنین تورنتو، اتاوا، نیوهمپشایر و شیکاگو سرو میشود. این غذا «غذای ملی کانادا» هم خوانده شده است، گرچه برخی معتقدند این برچسبگذاری نشاندهنده تصرف فرهنگی در هویت ملی کبک است. در هر حال بسیاری از تغییرات در دستورالعمل اصلی محبوب هستند. به همین دلیل برخی اظهار داشتند که غذای کانادایی پوتین به عنوان یک طبقهبندی غذای جدید در نوع خود ظاهر شده است، مانند ساندویچها و کوفتهها. در این شماره از هفته نامه اینترنتی فانیلی میخواهیم طرز تهیه چیکن پوتین را به عنوان یک غذای محبوب کانادایی به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای چیکن پوتین کانادایی
آب مرغ: ۲ لیوان دستهدار فرانسوی
کره: ۱ قاشق غذاخوری
آرد: ۲ قاشق غذا وری
سیب زمینی: ۵ عدد
پنیر چدار یا موزارلا: ۴۰۰ گرم
روغن سرخ کردنی: به میزان لازم
طرز تهیه چیکن پوتین کانادایی
برای درست کردن این اسنک خوشمزه کره را در یک ظرف مناسب بریزید و روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید. تا حدی که کره فقط ذوب شود. آرد را کمکم به آن اضافه کنید و هر بار به هم بزنید تا گلوله نشود. آب مرغ یا سس گریوی را به آرامی اضافه کنید و خوب به هم بزنید. اجازه دهید مواد به مدت ۱۰ دقیقه بجوشند تا به یکسوم حجم اولیه برسد و غلیظ شود. سس را بردارید و اجازه دهید حرارت خود را از دست بدهد.
سیب زمینیها را پوست بکنید و خلالی خرد کنید. آنها را بشویید و خشک کنید. سیب زمینی ها را در روغن سرخ کنید تا حدی که پفکی و تر شود. میتوانید از فر هم استفاده کنید. سیب زمینیها را در ظرف سرو بریزید و روی آنها را پنیر بپاشید و سس را روی آن بریزید.