شاید پخت برنج یک کار راحت به نظر برسد، اما آشنایی با ترفندهای خوش عطر کردن برنج و روش صحیح پخت آن میتواند به شما کمک کند تا در انتها برنج لذیذتر و خوشطعمتری را آماده کنید. در این بخش از مجله اینترنتی فانیلی میتوانید با روشهای خوش عطر شدن برنج هندی آشنا شوید.
روش های خوش عطر شدن برنج هندی
از برنج عطری استفاده کنید
بهتر است از برنجهای عطری استفاده کنید. این برنجها معمولا دانه درشت هستند و عطر بیشتری نسبت به برنجهای معمولی دارند. به این برنجها برنج باسماتی نیز گفته میشود.
استفاده از سبزیجات
میتوانید بعد از آبکش کردن برنج و یا در زمان پخت برنج کته کمی ریحان خردشده، گشنیز، جعفری، نعنا و حتی برگ سیر خرد شده به برنج خود اضافه کنید. برای درست کردن شوید پلو و باقالی پلو از گل محمدی خشک یا زعفران آب کرده غلیظ استفاده کنید.
از زیره کمک بگیرید
اگر در زمان پختن برنج کمی زیره سیاه به آن اضافه کنید، برنج شما بسیار لذیذ و خوشعطر خواهد شد.
از آب گوشت یا مرغ استفاده کنید
میتوانید برای پخت برنج به جای استفاده آب، از آب مرغ یا آب گوشت استفاده کنید. برای این کار حتماً آب گوشت یا مرغ را به خوبی فیلتر کنید تا ذرات گوشت و مرغ در آن نباشد.
استفاده از هل سبز
میتوانید ۳ یا ۴ عدد هل سبز را به برنج در حال جوشیدن اضافه کنید. اضافه کردن هل در زمان دم کردن برنج نیز روش بسیار مناسبی است.
از روغن پیاز سرخشده استفاده کنید
اجازه دهید پیاز سرخ شود. قبل از طلایی شدن پیاز شعله گاز را خاموش کنید. حال میتوانید از این روغن برای عطر بخشیدن به برنج استفاده کنید.
کمی روغن حیوانی در برنج بریزید
اضافه کردن روغن حیوانی به برنج در حال پخت میتواند عطر و طعم برنج شما را دو چندان کند. برای این کار باید روغن حیوانی را در زمان دم کشیدن برنج به آن اضافه کنید. سپس صبر کنید تا برنج دم بکشد.
از برنج دودی استفاده کنید
اگر از عطر این نوع برنجها خوشتان میآید میتوانید نصف پیمانه از آن را به برنج هندی خود اضافه کنید.
مراقب باشید برنج شما نسوزد
وقتی ته برنج شما بسوزد، بوی سوختگی در تمام برنج پخش میشود و عطر برنج به میزان زیادی تحت تأثیر قرار میگیرد.
از زعفران استفاده کنید
برای خوش عطر شدن برنج میتوانید ته دیگ برنج آبکش را به صورت زعفرانی آماده کنید. این کار میتواند موجب پخش شدن بوی زعفران در برنج شود.
چند عدد چوب دارچین در برنج قرار دهید
بعد از دم کردن برنج یک یا دو عدد چوب دارچین روی برنج قرار دهید. با این روش برنج شما عطر خوشبوتری میگیرد.
از روغنهای معطر استفاده کنید
برای این کار بهتر است بعد از نیم پز شدن برنج در زمان دم کشیدن کمی روغن زیتون یا روغن کنجد به برنج اضافه کنید.
برگ بو یا برگ نعنا داخل برنج بیندازید
وقتی برنج را آبکش کردید و یا آب برنج کته بخار شد و زمان دم کشیدن برنج است، چند برگ بو و برگ نعنا روی برنج قرار دهید.
از کره برای معطر شدن برنج استفاده کنید
میتوانید در طرز تهیه برنج خود و در زمان دم کشیدن برنج، مقداری کره لابهلای آن قرار دهید.