این که پیتزا محبوبترین غذای جهان است نیازی به یاد آوری ندارد، یا شاید یکی از محبوبترین ها! پیتزای کلاسیک یک خمیر تخت و گرد است که روی آن موادی مثل سس، پنیر، گوشت و سبزیجات قرار میگیرد و داخل تنور یا فر پخته میشود. اما در پیتزا شکلات به جای گوشت و سبزیجات از شکلات استفاده می شود. شما در خانه میتوانید به راحتی این پیتزا را با ترکیب شکلاتهای مختلف درست کنید. در این شماره از هفته نامه اینترنتی فانیلی با طرز تهیه پیتزا شکلات همراه ما باشید.
مواد لازم برای پیتزا شکلات
کره دو قاشق چایخوری
شکلات صبحانه سوربن یک چهارم فنجان
شکلات کم شیرین نصف فنجان
شکلات شیری دو قاشق غذاخوری
شکلات سفید دو قاشق غذاخوری
فندق خرد شده دو قاشق غذاخوری
نان پیتزا آماده به مقدار لازم
طرز تهیه پیتزا شکلات
سینی فر را در پایینترین سطح قرار دهید و با حرارت ۲۳۰ درجه سانتیگراد فر را گرم کنید. روی سینی یک لایه کاغذ روغنی بیاندازید و نان پیتزا آماده را روی آن قرار دهید و با ضربههای انگشت روی آن فرورفتگی ایجاد کنید. با یک قلمموی ضخیم روی خمیر کره آب شده بمالید و بگذارید ۲۰ دقیقه بپزد تا روی آن قهوهای طلایی شود.
بلافاصله ترکیب شکلات صبحانه و فندق خرد شده را روی آن پخش کنید و شکلاتهای چیپس شده را روی سطح آن بپاشید. دوباره سینی را داخل فر بگذارید تا زمانی که شکلاتها آب شوند، تقریبا یک دقیقه. مقداری از فندقهای خرد شده را روی پیتزا بپاشید، برش دهید و سرو کنید!
روی این پیتزا میتوانید خوراکیهای شیرین دیگری مثل بیسکوییت، مارشملو و اسمارتیز هم بریزید! این پیتزا را حتما تا داغ و نرم است نوش جان کنید! هر چند خوردن پیتزای یخچالی هم لذت خودش را دارد!