پنه میگو
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در twitter
0

پنه میگو خوشمزه و پر خواص را در این شماره از هفته نامه اینترنتی فانیلی یاد بگیرید.

مواد لازم برای پنه میگو برای چهار نفر

روغن مایع….. ۲ قاشق سوپخوری

پیازچه ریز خرد کرده…. ۴ ساقه

سیر له کرده…….. ۳ حبه

فلفل سبز (چیلی) ریز خرد کرده….  ۲ عدد

میگوی پاک کرده…… ۴۰۰ گرم

آبلیموی تازه…. ۳ قاشق سوپخوری

پوست لیموی رنده کرده…… ۳ قاشق چایخوری

شکر….  ۱ قاشق چایخوری

سس فلفل تند….. ۲ قاشق چایخوری

نمک……. به میزان لازم

پاستا پنه…..  ۳۷۵ گرم

روغن کنجد…… ۱ قاشق سوپخوری

سس فلفل شیرین…. ۲ قاشق سوپخوری

گشنیز خرد کرده……. ۴ قاشق سوپخوری

طرز تهیه پنه میگو

روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. پیازچه، سیر و چیلی را بیفزائید و تفت دهید. آن‌گاه میگو، آبلیمو، پوست لیمو، شکر، سس فلفل تند و نمک را افزوده و تفت دهید. سپس پاستا را در قابلمه حاوی آب جوش و نمک بپزید و در صافی بریزید و آبکشی کنید. اکنون روغن کنجد را به پاستا بیفزائید و مخلوط کنید. حالا مخلوط میگو، سس فلفل شیرین و گشنیز را به آن بیفزائید و پاستا را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید.

خواص میگو

یکی  از خواص میگو داشتن مقدار زیادی پروتئین است. میگو‌ها علاوه بر آب، عمدتا از پروتئین تشکیل می‌شوند. ۸۵ گرم میگوی پخته یا کباب‌شده حدود ۲۰ گرم پروتئین فراهم می‌کند؛ یعنی فقط چند گرم کمتر از یک سینه‌ی مرغ ۸۵ گرمی. هر عدد میگوی جامبو حدود ۳ گرم پروتئین دارد و حاوی چربی و کربوهیدرات بسیار کمی است.

اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در twitter

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه ترین ها

کافه حوض کاشی
آدرس

خیابان کریمخان زند، خیابان ایرانشهر، خیابان بهشهر، پلاک ۹

تماس با ما

تلفن: ۰۲۱۸۸۴۹۱۵۶۰ – ۰۲۱۸۸۴۹۱۳۸۹

ساعت فعالیت ما

روزهای عادی: ۸ صبح تا ۱۱ شب

روزهای جمعه و تعطیلات رسمی: ۸ صبح تا ۱۱ شب

شنبه 08:00 23:00
یکشنبه 08:00 23:00
دوشنبه 08:00 23:00
سه شنبه 08:00 23:00
چهارشنبه 08:00 23:00
پنج شنبه 08:00 23:00
جمعه 08:00 23:00

در حال حاضر کافه حوض کاشی باز است.