نان بربری
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در twitter

درست‌کردن نان بربری در خانه هرچند سختی‌های خاص خودش را دارد، اما لذتی دارد که قابل مقایسه با پخت دیگر غذا‌ها نیست. پس در این شماره از هفته نامه اینترنتی فانیلی می‌خواهیم طرز تهیه نان بربری را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای نان بربری

آرد: ۱ کیلو
خمیر مایه: ۲۰ گرم
نمک: ۱۲ گرم
شکر: ۱۵ گرم
روغن: ۱۰ گرم
آب: ۵۵۰ تا ۶۰۰ گرم
بهبود دهنده: ۵ گرم

طرز تهیه نان بربری

۱. خمیر مایه را با نمک، شکر، بهبود دهنده و آرد با هم مخلوط کنید و کم کم به آن‌ها آب اضافه کنید تا مواد به شکل خمیر در بیایند.

۲. در مرحله بعد درست کردن نان بربـری خمیر را ۴ دقیقه‌ای با دست ورز دهید. بعد به خمیر روغن را اضافه کنید و ۴ دقیقه دیگر ورز دهید.

۳. سپس در مرحله سوم درست کردن نان بربـری روی خمیر را بپوشانید و بگذارید تا یک ربعی استراحت کند.

۴. خمیر را چانه کنید و بگذارید تا چانه‌ها کمی استراحت کنند. بعد چانه‌ها را پهن کنید به طوری که به ۳ برابر حجم خودشان برسند.

۵. درآخرین مرحله درست کردن نان بربـری خانگی مقداری کنجد روی خمیر بریزید و خمیر نان رابه مدت ۱۲ دقیقه بر روی سیم طوری فر با دمای ۲۴۰ تا ۲۳۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا نان‌ها پخته شوند.

اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در twitter

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه ترین ها

کافه حوض کاشی
آدرس

خیابان کریمخان زند، خیابان ایرانشهر، خیابان بهشهر، پلاک ۹

تماس با ما

تلفن: ۰۲۱۸۸۴۹۱۵۶۰ – ۰۲۱۸۸۴۹۱۳۸۹

ساعت فعالیت ما

روزهای عادی: ۸ صبح تا ۱۱ شب

روزهای جمعه و تعطیلات رسمی: ۸ صبح تا ۱۱ شب

شنبه 08:00 23:00
یکشنبه 08:00 23:00
دوشنبه 08:00 23:00
سه شنبه 08:00 23:00
چهارشنبه 08:00 23:00
پنج شنبه 08:00 23:00
جمعه 08:00 23:00

در حال حاضر کافه حوض کاشی باز است.