موس شکلات

موس شکلات یکی از ساده ترین دسر‌ها است که به خاطر همین سادگی و البته طعم بی‌نظیرش، طرفداران زیادی به خصوص در میان عاشقان شکلات دارد. در کل، چون موس در کم‌تر از ۱۰ دقیقه آماده می‌شود و می‌توانیم پودر وی به آن اضافه کنیم، یک گزینه مناسب برای ورزشکاران می‌تواند باشد. ورزشکاران می‌توانند موس شکلات پروتئینی را به عنوان یک دسر، میان وعده یا وعده غذایی بعد از تمرین در نظر بگیرند. در این شماره از هفته نامه اینترنتی فانیلی با طرز تهیه موس شکلات همراه ما باشید.

مواد لازم برای موس شکلات

برگ ژلاتین دو عدد
شیر یک فنجان
پودر وی شکلاتی ۱۶۰ میلی‌گرم
شکلات تخته‌ای تلخ (ذوب شده) ۲۰۰ گرم
خامه  ۳۰۰ گرم

طرز تهیه موس شکلات

داخل یک کاسه کوچک برگ‌های ژلاتین را درون آب سرد خیس کنید.

پودر وی و شیر را داخل یک قابلمه روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. ورقه‌های ژلاتین را اضافه کنید تا کاملا درحل شوند. سپس حرارت را خاموش کنید و بگذارید تا کمی خنک شوند.

شکلات تخته‌ای را به روش بن ماری ذوب کنید. سپس به مخلوط پودر وی و شیر اضافه کنید. مواد را با هم خوب ترکیب کنید تا مخلوطی براق به دست بیاورید.

یک قاشق از خامه را به مخلوط اضافه کنید. خوب هم بزنید تا تمام مواد کاملا یکدست و بافتی نرم پیدا کنند. موس شکلات را داخل ظرف مناسب برای دسر بریزید و در یخچال قرار دهید تا موس خودش را بگیرد. بعد از این موس شکلات پروتئینی آماده شد، آن را با مقداری شکلات و انواع مغز‌ها مثل فندق، بادام یا پسته تزئین کنید.

چند نکته

می‌توانید به جای پودر وی شکلاتی از پودر وانیلی و به جای شکلات قهوه‌ای از شکلات شیری استفاده کنید.
به جای ورقه ژلاتین می‌توانید از پودر ژلاتین استفاده کنید.
این دسر ورزشی را می‌توانید حدود سه روز در یخچال نگهداری کنید.
بهتر است از ظرف‌های کوچک برای درست کردن دسر استفاده کنید، تا در هر وعده به طور یکسان از این دسر بخورید.
مقدار کالری این دسر در هر سروینگ برابر: ۴۴۹، چربی: ۴۱ گرم، کربوهیدرات، ۱۴ گرم، فیبر: چهار گرم و پروتئین برابر چهار گرم است.
اگر پودر وی وانیلی دارید، به جای شکلات سیاه از وانیل و شیر استفاده کنید.

اشتراک گذاری در facebook
Facebook
اشتراک گذاری در twitter
Twitter
اشتراک گذاری در linkedin
LinkedIn
اشتراک گذاری در telegram
Telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
WhatsApp
اشتراک گذاری در google
Google+

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *