دسر یلدایی پاناکوتا با طرح هندوانه
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در twitter

دسر یلدایی پاناکوتا ؛ سی‌ام آذر ماه هر سال برای ما جشن خداحافظی با روز‌های کوتاه پاییزی است. ما هر سال در این روز به مناسبت یلدا در کنار خانواده و افرادی که دوستشان داریم تا نیمه شب به انتظار روز‌های روشن آینده بیدار می‌مانیم و بلندترین شب سال را با خوراکی‌های سنتی مثل آجیل، شیرینی و دسر‌های یلدایی و میوه‌های پاییزی مثل هندوانه و انار در کنار هم سپری می‌کنیم. پیشنهاد جذاب ما برای یلدای امسال یک دسر یلدایی پاناکوتا است که با طرح هندوانه اش رنگ بیشتری به سفره شما خواهد بخشید. در این شماره از هفته نامه اینترنتی فانیلی با طرز تهیه دسر یلدایی پاناکوتا همراه ما باشید.

مواد لازم برای دسر یلدایی پاناکوتا

دسر پاناکوتا  یک بسته
پودر ژله هندوانه به مقدار لازم
پودر ژله موهیتو به مقدار لازم
شکلات تخته‌ای ۵۰ گرم

طرز تهیه دسر یلدایی پاناکوتا

برای تهیه دسر یلدایـی پاناکوتا ابتدا یک بسته دسر پاناکوتای کاله را در قابلمه‌ای که روی حرارت ملایم قرار داده‌اید بریزید و با قاشقی چوبی به آرامی هم بزنید تا نرم و رقیق شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و داخل سه کاسه تمیز بریزید.

پودر ژله هندوانه و موهیتو را جدا جدا داخل یک پیمانه آب سرد بریزید و به روش بن ماری حل کنید تا مایه ژله شما آماده شود. سپس مقداری از ژله هندوانه داخل یک کاسه پاناکوتا و مقداری از ژله موهیتو داخل کاسه دیگر پاناکوتا بریزید و هم بزنید.

سه لیوان بلند برای دسر آماده کنید و یک سوم آن را با پاناکوتای موهیتو پر کنید. سپس لیوان‌ها را به مدت ۲۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا مایه داخل آن‌ها سفت شود.

پس از سفت شدن لایه اول دسر، لیوان‌ها را از یخچال بیرون بیاورید و لایه دوم سفید رنگ پاناکوتا را داخل آن‌ها بریزید به صورتی که دو سوم لیوان‌ها پر شود. سپس آن‌ها را مجددا داخل یخچال قرار دهید تا برای ۱۵ دقیقه دیگر در سرما بمانند.

در آخر لیوان‌ها را با پاناکوتا قرمز رنگ هندوانه‌ای پر کنید و برای ۳۰ دقیقه دیگر داخل یخچال قرار دهید تا دسر یلدایی پاناکوتا شما آماده شود.

پس از گذشت سی دقیقه و سفت شدن دسر می‌توانید لیوان‌ها را از یخچال خارج کنید و روی آن‌ها را با شکلات آب شده تزیین کنید. دسر یلدایی پاناکوتای هندوانه‌ای شما آماده است، نوش جان.

اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در twitter

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه ترین ها

کافه حوض کاشی
آدرس

خیابان کریمخان زند، خیابان ایرانشهر، خیابان بهشهر، پلاک ۹

تماس با ما

تلفن: ۰۲۱۸۸۴۹۱۵۶۰ – ۰۲۱۸۸۴۹۱۳۸۹

ساعت فعالیت ما

روزهای عادی: ۸ صبح تا ۱۱ شب

روزهای جمعه و تعطیلات رسمی: ۸ صبح تا ۱۱ شب

شنبه 08:00 23:00
یکشنبه 08:00 23:00
دوشنبه 08:00 23:00
سه شنبه 08:00 23:00
چهارشنبه 08:00 23:00
پنج شنبه 08:00 23:00
جمعه 08:00 23:00

در حال حاضر کافه حوض کاشی بسته است.