خورش فسنجان

خورش فسنجان یکی دیگر از خورش‌های اصیل و شکیل ایرانی است که به قول معروف طرفداران دوآتیشه بسیاری دارد. این خورش در نقاط مختلف کشور به صورت ملس، ترش و شیرین و با گوشت قلقلی، اردک و مرغ پخته می‌شود. خورش فسنجان مثل قیمه‌نثار، باقالی‌پلو و مرصع‌پلو از غذا‌های مجلسی به حساب می‌آید. در این شماره از هفته نامه اینترنتی فانیلی با طرز تهیه خورش فسنجان همراه ما باشید.

مواد لازم برای خورش فسنجان

مرغ؛ یک عدد
مغز گردو؛ ۷۵۰ گرم
پیاز؛ سه عدد
رب انار؛ ۵ قاشق غذاخوری
شکر؛ ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

طرز تهیه خورش فسنجان

خورش فسنجـان نیز مانند خورش قیمه و قورمه‌سبزی یکی از اصیل‌ترین و خوشمزه‌ترین نوع خورش ایرانی است که به روش‌های متفاوتی تهیه می‌شود. برای مثال طرز تهیه خورش فسنجان با انار دستورالعمل دیگری از این غذاست که پیش از این به شما آموزش داده‌ایم؛ اما این‌بار قصد داریم تا شما را با یک روش دیگر از پخت فسنجان آشنا کنیم.

برای تهیه خورش فسنجان ملس و جا افتاده با مرغ ابتدا باید تکه‌های مرغ را به مقداری نمک، فلفل و زعفران دم‌کرده آغشته کنید و با دو قاشق غذاخوری روغن تفت دهید.

سپس پیاز‌ها را رنده کنید، یک قابلمه برداشته و آن‌ها را با مقداری روغن تفت دهید و مقداری زردچوبه اضافه کنید.

گردو‌ها را چرخ کنید و بعد از این‌که پیاز‌ها کمی طلایی و نرم شد، به قابلمه اضافه کنید. بعد از ۵ دقیقه رب انار را اضافه کنید و مجددا تفت دهید. شعله را زیاد کنید تا آب خورش به جوش آید سپس شعله را ملایم کنید و در قابلمه را ببندید.

مرغ‌ها را به مخلوط پیاز و گردو اضافه کنید و چند لیوان آب را روی مواد بریزید. در همین مرحله اگر اهل فسنجان شیرین هستید، دو قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید. اگر می‌خواهید طعم خورش شما ملس باشد کافی است یک قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید. شعله را زیاد کنید تا آب خورش به جوش آید سپس شعله را ملایم کنید و در قابلمه را ببندید.

هر از چند گاهی خورش را هم بزنید و منتظر بمانید تا به مدت سه تا چهار ساعت خورش خوب جا افتاده و روغن بیندازد. خورش فسنجان جا افتاده و مجلسی شما بعد از این زمان آماده است. نوش جان.

اشتراک گذاری در facebook
Facebook
اشتراک گذاری در twitter
Twitter
اشتراک گذاری در linkedin
LinkedIn
اشتراک گذاری در telegram
Telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
WhatsApp
اشتراک گذاری در google
Google+

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *