توپ سیب زمینی

توپ‌ سیب زمینی یکی از خوشمزه‌ترین و لذیذ‌ترین دستور‌های تهیه‌ی سیب زمینی است که یک اسنک و میان وعده‌ی بسیار عالی محسوب میشوند. شما برای تهیه‌ی این اسنک به پنیر چدار و پارمزان، تخم مرغ، ژامبون و… نیاز دارید. در این شماره از هفته نامه اینترنتی فانیلی با طرز تهیه توپ سیب زمینی همراه ما باشید.

مواد لازم برای توپ سیب زمینی

۴ برش ژامبون

در صورت لزوم ۲ فنجان روغن نباتی یا بیشتر

۳ فنجان سیب زمینی پوره شده

۱ فنجان پنیر چدار رنده شده

۲ قاشق غذاخوری پیاز ریز خرد شده

۱/۲ قاشق چای خوری فلفل تند، اختیاری

۲ عدد تخم مرغ بزرگ زده شده

۱ و ۱/۲ لیوان خرده نان

۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده

طرز تهیه توپ سیب زمینی

گام اول: یک قابلمه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا ​​گرم کنید. ژامبون را اضافه کرده و بپزید تا قهوه‌ای و ترد شوند، حدود ۶-۸ دقیقه. به یک صفحه که با حوله کاغذی و یا دستمال کاغذی پوشانده است منتقل کنید. کنار بگذارید. روغن نباتی را در یک انبار بزرگ یا اجاق هلندی با حرارت متوسط ​​گرم کنید.

گام دوم: در یک کاسه بزرگ، سیب زمینی‌های پوره شده، پنیر چدار و پارمزان، پیاز، فلفل تند و ژانبون را با هم مخلوط کنید. با استفاده از یک قاشق کوچک و یا اسکوپ بستنی، مخلوط را به شکل توپ‌های ۱/۴ تا ۱، ۱/۲ اینچ بچرخانید و حدود ۲۵ را تشکیل دهید.

گام سوم: با یک بار کار کردن، توپ‌ها را به تخم مرغ آغشته کرده، سپس در پانکو لکه دار کنید و به پالت فشار دهید. با کار در دسته ها، توپ‌ها را به اجاق هلندی اضافه کنید و تا زمانی که به طور مساوی طلایی و ترد باشد، حدود ۲-۳ دقیقه بپزید. به یک صفحه حوله کاغذی منتقل کنید. در صورت تمایل، بلافاصله سرو کرده و با پارمسان تزئین کنید.

اشتراک گذاری در facebook
Facebook
اشتراک گذاری در twitter
Twitter
اشتراک گذاری در linkedin
LinkedIn
اشتراک گذاری در telegram
Telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
WhatsApp
اشتراک گذاری در google
Google+

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *