فکر نکنید با شروع فصل پاییز و زمستان، باید دور بستنی هم خط بکشید. بستنی هم مثل خیلی از غذاها و میوهها و حتی دسرها، تابستانه و زمستانه دارد. طرز تهیه بستنی زمستانی یا بستنی زمستونی هم اصلا سخت نیست. شما میتوانید به راحتی بستنی زمستانی را در خانه خودتان درست و با دیگر افراد خانواده میل کنید. حتی میتوانید بستنی زمستانی را با موز یا هر میوهای که دوست دارید، درست کنید.در این شماره از هفته نامه اینترنتی فانیلی با طرز تهیه بستنی زمستانی همراه ما باشید.
مواد لازم برای بستنی زمستانی
سفیده تخم مرغ: ۴ عدد
خاک قند یا قند آسیاب شده: ۱ لیوان دسته دار فرانسوی
وانیل: ۱ قاشق چای خوری
پودر ژلاتین: ۱/۵ قاشق غذا خوری
نان میکادو یا بیسکوییت گرد: به میزان کافی
شکلات ذوب شده: به میزان کافی
پودر نارگیل و پودر گردو: به میزان کافی
طرز تهیه بستنی زمستانی
بستنی زمستانـی یا زمستونی یک بستنی خانگی بدون ثعلب و دستگاه است. پیش از هر چیز برای طرز تهیه بستنی زمستانی خانگی یک قابلمه را تا نیمه آب کنید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. در ادامه خواهید دید که بسیاری از مراحل طرز تهیه بستنی زمستانی، به روش بن ماری، یا استفاده از حرارت بخار آب است.
سفیده تخم مرغها را با همزن برقی به خوبی هم بزنید تا کف کنند.
ظرف سفیده تخم مرغ را روی بخاری که از آب درون قابلمه بلند میشود، بگذارید و به آن وانیل و خاک قند اضافه کنید و به هم بزنید. مواد را تا جایی به هم بزنید که همه با هم حل شوند و فرم بگیرند، حدودا ۱۰ دقیقه کافی است، تا حدی که ظرف را که برمیگردانید، مواد داخل آن نریزد. بعد ظرف را از روی حرارت بردارید.
در این مرحله پودر ژلاتین را در ظرف دیگری بریزید و با ۳ قاشق غذا خوری آب جوش به هم بزنید. ظرف را روی حرارت بخار آب بگذارید و آن را به هم بزنید تا جایی که دانههای ژلاتین حل و مایع شفاف شود. حواستان باشد که طرز تهیه بستنی زمستانـی بدون پودر ژلاتین ممکن نیست.
مواد درون ظرف اول یعنی سفیده تخم مرغ و شکر و وانیل را با ژلاتینی که در ظرف دوم آماده کرده بودید، ترکیب کنید و به هم بزنید. این مواد را روی بیسکوییت یا نان میکادو بریزید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال بگذارید.
در مرحله پایانی طرز تهیه بستنی زمستانـی، شکلاتها را در یک ظرف بریزید و روی حرارت بخار آب بگیرید تا ذوب شوند. کمی که دمای شکلاتها پایین آمد، بستنیها را از یخچال بیرون بیاورید و شکلات را روی آنها بریزید.
روی بستنی زمستانـی را با پودر نارگیل، گردو یا پسته تزیین کنید و دوباره به داخل یخچال برگردانید تا خودش را بگیرد.